Cum faci o antenă HDTV sexy? Pune o curbă pe ea - Home Theater - 2019

How To BUILD The BEST HDTV ANTENNA! | Homemade HDTV Antenna DIY (Mai 2019).

Anonim

Pe măsură ce antenele HDTV merg, Mohu Leaf este la fel de răcoros pe cât se întâmplă. Cel puțin, a fost. Mohu tocmai a anunțat două adăugiri noi la linia populară a antenei, care, spre deosebire de frunze, sunt menite să fie văzute; și acestea ar putea fi doar cele mai cool noi instrumente HDTV pe bloc.

Pentru unii, ascunderea unei antene - chiar și una la fel de secretă ca și frunza - nu este o opțiune. Poate că nu există o fereastră care să-l prindă și / sau nu artă în apropiere pentru ao ascunde. Acesta este acel tip de scenariu pentru care seria de curbe Mohu este proiectată. Antenele Curve 30 și Curve 50 sunt primele care oferă Mohu amplificare încorporată pentru recepția de transmisie HDTV solidă și sunt proiectate să nu fie vizibile.

Curve 30 vinde circa 55 USD și este destinat locuitorilor din mediul urban în aproximativ 30 de mile de la turnurile de difuzare locale. Cel de-al 30-lea vine cu o viteză de 10 ft. cablu coaxial și suport de masă; poate fi de asemenea montat pe perete.

Curba 50 de dolari, așa cum s-ar putea aștepta, este destinată celor 30 - 50 de mile depărtare de turnurile de difuzare locale. Modelul 50 vine cu o lungime de 16 picioare. cablu coaxial și ceea ce Mohu numește tehnologia de filtrare "Clean Peak", care este menită să respingă semnalele pe care nu le doriți și să le amplificați numai pe cele pe care le faceți. În caz contrar, este identic cu curba 30; ambele antene măsoară 8 x 11, 5 x 2, 5 inci.

Veți găsi Curve 30 și Curve 50 disponibile acum pe site-ul lui Mohu, alături de alți comercianți care vor urma în curând.

[ update: Acest articol a fost corectat pentru a reflecta faptul că Curba 30 nu este o antenă amplificată ]