House of Cards aduce Netflix premiul major Emmy - Home Theater - 2019

The Keys of Christmas (ft. Mariah Carey, DJ Khaled, Fifth Harmony, Rudy Mancuso, Nicky Jam) (Mai 2019).

Anonim

Serviciul de streaming video Netflix a făcut istorie duminică seara, când a devenit prima companie de acest gen care a înscris un Emmy într-o categorie majoră la emisiunea anuală de premii TV.

David Fincher a câștigat premiul pentru cel mai bun regizor pentru munca sa la drama politică "House of Cards" a lui Netflix, învingând competiția lui Tim Van Van Patten (Boardwalk Empire), Michelle MacLaren (Breaking Bad), Jeremy Webb (Downton Abbey) și Lesli Linka Glatter ).

Spectacolul de pe Web a primit în total nouă nominalizări, câștigând încă două premii Emmy Creative Arts, câștigând săptămâna trecută, înainte de ceremonia principală, duminică seara.

În timp ce Netflix va fi dezamăgit de faptul că a plecat cu un singur premiu de profil în timpul nopții - actorii House of Cards Kevin Spacey și Robin Wright, de exemplu, cei doi au pierdut în categoriile respective - cel mai bun premiu director este o afacere mare și mai departe creează reputația unei companii care face din ce în ce mai multă prezență în domeniul divertismentului.

Faptul că House of Cards a fost prima încercare a lui Netflix de a programa inițial, câștigă duminica noaptea cu atât mai impresionantă. Compania cu sediul în California și-a asumat un risc cu intrarea în programarea originală, angajând în jur de 100 de milioane de dolari pentru două sezoane ale spectacolului, dar recenzii pozitive, nouă nominalizări la Emmy și trei premii indică o investiție înțeleaptă.

De asemenea, Netflix a îndrăznit să fie diferit prin lansarea tuturor celor 13 episoade ale noului său show dintr-o dată, o mișcare destinată să mulțumească telespectatorilor care se bucură de mai mult control chiar atunci când urmăresc emisiunile lor preferate. Abordarea la cerere pentru un nou spectacol sa dovedit a fi atât de reușită pentru Netflix, pe care unii operatori majori de televiziune cu plată îl urmează acum.

Cu toate acestea, în ciuda premiilor și a laudelor, nu este clar cât de populară arată Netflix, cum ar fi House of Cards, cu publicul, deoarece compania nu eliberează cifrele de vizionare. Dar având în vedere că are aproximativ 37 de milioane de abonați în întreaga lume, inclusiv peste 28 de milioane în SUA, trebuie să presupunem că face ceva corect.

Observatorii din industrie vor fi interesați să vadă dacă și cum Netflix se bazează pe succesul strategiei sale inițiale de programare, care include și spectacole precum Arrested Development și Hemlock Grove.

În luna iulie, serviciul de televiziune Internet a declarat că speră să apeleze la o audiență mai largă și să-și extindă mai departe baza de utilizatori cu emisiuni noi, pentru a include documentare personalizate și specialități de stand-up comedie.

[prin WSJ]