Dragă, hai să strângem copiii (folosind această imprimantă 3D) - Emerging Tech - 2019

Resident Evil 7: Biohazard - Gameplay - Part 1 - IT'S FRICKIN' TERRIFYING! (Mai 2019).

Anonim

După cum ați văzut până acum, puteți utiliza tehnologia de tipărire 3D pentru a crea practic orice în aceste zile, de la brațele "magice" pentru cei cu boală articulară la chitară pentru muzica de la pizzas pentru astronauții care se îndreaptă spre Marte.

Indiferent dacă a fost rezultatul remarcarii unei lacune pe piață sau pur și simplu o idee care sa dezvăluit în urma unei prea multe ochelari de dragoste într-o noapte lungă, nu a fost încă stabilită, însă o companie japoneză care deține o imprimantă 3D este acum oferind un serviciu care vă permite să imprimați versiunile miniatură ale dvs., ale copiilor dvs. și, eventual, ale animalelor de companie.

Pentru a utiliza serviciul, numit Fotofig, trimiteți pur și simplu o grămadă de fotografii care capturează subiectul din orice unghi. Computerele firmei lucrează atunci pentru a crea un compozit digital care este folosit pentru a imprima figurina.

Compania primește comenzi, deși serviciul este în prezent în versiune beta - nu este sigur dacă aceasta înseamnă că miniatură s-ar putea întoarce cu două capete sau o picior lipsă, dar ar putea fi în valoare de o încercare doar pentru a afla. Problema este că este puțin costisitoare la minut, costând de la 39, 800 de yeni (400 $) pentru cele mai mici dimensiuni (15cm) până la 64, 800 de yeni (655 $) pentru un model de 25cm mai înalt și mai degrabă înfiorător.

Deși acest lucru nu poate fi cea mai inovatoare sau eficientă utilizare a tehnologiei de imprimare 3D pe care am văzut-o până acum, cu siguranță are o valoare de divertisment atasată și ar putea fi o nouă întorsătură în fotografia de familie bazată pe birou, mulți dintre noi avem la lucru. De fapt, având modele ale întregii dvs. familii cocoțate pe birou, văzându-vă în toată gloria 3D, ar putea fi un adevărat starter de conversație cu colegii, deși poate că este vorba de un scurt timp care se termină într-o tăcere ciudată .

[SD Japonia prin Tech din Asia]