Hinckley's all-electric Yacht Dasher demonstrează tehnologia sa plutitoare de înaltă tehnologie - Emerging Tech - 2019

Tesla Time News - Dyson Electric Car? and more! (Iunie 2019).

Anonim

Primul yacht all-electric Hinckley continuă tradiția de inovare a constructorilor de vagoane americane personalizate. Dasher de 28 de picioare îmbină puterea electrică, componentele structurale ușoare compozite și imprimarea 3D într-o barcă de vară definită de clasă sau ofertă.

Realizând o tradiție cu rădăcini în coasta homarului Maine, acum 90 de ani, Hinckley continuă să inoveze, potrivit președintelui și CEO-ului Peter O'Connell. "De la folosirea timpurie a fibra de sticla in Bermuda 40 in anii 1960 pana la adoptarea de jet-uri pe categoria Picnic Boat, am lucrat dintotdeauna pentru a combina cea mai recenta tehnologie cu arhitectura navala de varf pentru a face ceea ce nu a fost inca a fost făcut ", a spus O'Connell a continuat.

Numele lui Dasher vine de la prima barcă Picnic de la Hinckley, un vas Hinckley a debutat în 1994. Cu Dasher, Hinckley se concentrează pe propulsia electrică - toate celelalte tehnologii de la bord și utilizate în construcția de iahturi susțin implementarea energiei verzi.

Două baterii litiu-ion BMW i3 servesc sistemul de propulsie Dasher Whisper Drive. Bateriile i3 rezistente la șocuri și rezistent la apă sunt compacte și se răcește eficient. Două motoare electrice cu emisii zero și 80 de cai putere îl pot alimenta pe Dasher la viteze de croazieră rapide de 18-27 noduri și o viteză maximă de croazieră de 10 noduri. Intervalul declarat pentru bateriile încărcate complet este de 40 de mile la 10 noduri și 20-25 mile la viteze mai mari. Cablurile de încărcare dublă cu 50 de ambiente vă permit să încărcați complet bateriile barcă în mai puțin de patru ore, potrivit lui Hinckley.

Dasher realizează construcția super-ușoară cu o carieră compozită carbon-epoxidică, carouri de carbon, ornamente, un stil modern minimal și un material titanic imprimat 3D. Punțile pot arăta ca tec, dar Dasher are pardoseli de lemn din lemn de tec Artizanal pentru economii importante de greutate.

La o lungime de 28 de picioare, lungă de 6 centimetri, cu o rază de 8 metri și 7 inci, deplasamentul de 6, 55 kilograme Dasher are o pantă extrem de superficială de 2 picioare și 4 inci. Portofoliul complet de iahturi al lui Hinckley prezintă schițe de mică adâncime care permit accesul mult mai mare la alte locuri pe care nu le pot atinge alte iahturi.

Consola capitanului are un ecran retractabil și un ecran tactil cu LED pentru navigare ușoară.

Multe dintre iahturile mai mici Hinckley de la gama de nave de 29- la 55 de metri sunt în slujba ca oferte pentru superyachts. Designul Dasher open deck oferă diferite configurații de ședere, inclusiv transportul oaspeților spre și de la o navă mare într-un lux liniștit.

Dasher poate servi drept barcă de picnic, dar nu vă așteptați să vedeți un schior de schi de schi. Accelerarea necesară și vitezele ridicate ale Watersports ar face rapid mișcarea prin puterea bateriei.

Hinckley construiește numai iahturi la comandă. Compania acceptă rezervări acum pentru livrarea vara 2018.