"Hei Iubito, mă simt fierbinte": Nu șterge nimic dulce pentru termostatul inteligent Honeywell - Smart Home - 2019

Valentin Boghean - "Iubito" (Mai 2019).

Anonim

Există ceva despre vremea care întotdeauna îi vorbește pe oameni. Unele zile sunt prea calde, altele sunt prea friguroase, iar altele sunt vânturi și ploi. Dacă sunteți tipul de persoană care se plânge de multe ori despre temperatură, acum puteți direcționa toate comentariile dvs. către termostatul inteligent Honeywell Wi-Fi Smart. Ultimul model al termostatului vine cu un microfon încorporat și un difuzor, astfel încât să puteți regla temperatura prin intermediul controlului vocal.

În demo-ul nostru scurt cu Honeywell, tot ce trebuie să faceți este să lăsați opțiunea de comandă vocală, așa că termostatul va asculta promptul "Bună ziua, termostat". După ce termostatul inteligent răspunde, îi puteți spune să "facă lucrurile mai reci "Sau" întoarceți temperatura la cinci grade. "Dacă optați pentru opțiunea anterioară, aparatul va ghici propria ajustare a temperaturii pe care o consideră că va face o diferență notabilă fără a consuma costurile energiei. Există mai multe moduri în care puteți determina termostatul să regleze temperatura, deoarece este conceput să înțeleagă comenzile indiferent de modul în care îl puneți. Asta inseamna ca poti sa te simti sexy cu aparatul si sa spui cu curaj: "M-am simtit fierbinte", si tocmai asa, Honey-ul tau stie sa faca camera cu cateva grade mai racoroasa.

"Majoritatea proprietarilor de case de vacanta cunosc sentimentul de a veni prin usa din fata in timp ce jongleaza saci de alimente, un stiva de mail si cheile la o temperatura mai putin decat confortabila", a declarat Tony Uttley, directorul general al Home Comfort si Energy Systems la Honeywell într-o declarație. "Cu această avansare hands-free, proprietarii de case pot pur și simplu să vorbească cu termostatul lor, și răspunde prin adaptarea mediului în funcție de preferințele lor. Credem că următoarea generație de progrese în tehnologia conectată la domiciliu înseamnă că oamenii nu trebuie să fie legați de dispozitivele lor. "

Honeywell spune că dispozitivul are o gamă de 25 de picioare, deși ar trebui să alocați niște încăperi dacă vorbești dintr-o altă cameră sau în spatele zidurilor. Compania a mai spus că dispozitivul se va auto-actualiza cu noi funcții de control vocal de-a lungul drumului pentru a spori interactivitatea - asigurați-vă că este în mod constant conectat la Web.

Ca și versiunea anterioară a termostatului Honeywell Wi-Fi Smart, dispozitivul va veni cu opțiuni de fundal personalizate, astfel încât proprietarii de case să poată ajusta ecranul pentru a se potrivi cu temele lor de design interior. Funcțiile conectate la Internet, cum ar fi controlul temperaturii de la distanță de la un dispozitiv mobil sau notificările push pentru modificări rapide ale temperaturii, sunt tot acolo. Ediția de control vocal a dispozitivului va fi disponibilă în noiembrie începând cu 350 de dolari online și în retaileri de îmbunătățire acasă, cum ar fi Lowe's și Home Depot.