Mobilierul încălzit în aer liber Hearth Lounge vă menține cald sub stele - Smart Home - 2019

Words at War: Eighty-Three Days: The Survival Of Seaman Izzi / Paris Underground / Shortcut to Tokyo (Mai 2019).

Anonim

În seara asta, când vă îndreptați spre verandă pentru a prinde focurile de artificii, lăsați în urmă această pătură supradimensionată. De ce să vă grăbiți cu accesoriile suplimentare atunci când Hearth Lounge este tot ce aveți nevoie pentru a rămâne caldă și confortabilă sub stele? Creat de designerul duo Galanter & Jones, Hearth Lounge este una dintre cele mai noi linii de mobilier încălzit în aer liber pe care le-am văzut. Este contemporan, elegant, ergonomic și îi încălzește pe toți cei care iau loc și nu doar pe cei care nu au noroc să poarte un Snuggie.

Luați, de exemplu, banca Helios. Designerii spun că această bucată de scaune are nevoie doar de o cantitate cât mai mare de energie decât un uscător de păr pentru a încălzi întreaga bancă, facturându-se ca pe o căldură uscată. Inspirația, totuși, nu a provenit dintr-un aparat de frumusețe sau dintr-un accesoriu de bacalaureat. În schimb, Aaron Jones spune că pardoselile încălzite și tampoanele pentru saltele erau muzee cheie pentru scaun - care consumă aproximativ 1, 500 de wați pentru un loc cu patru locuri. Plăcile interne de încălzire reglează, de asemenea, temperatura și oprirea pentru a minimiza consumul de energie și pentru a menține un nivel de căldură confortabil. Din păcate, pentru ca această magie de încălzire să funcționeze, va trebui să conectați scaunul într-o priză - deci, mai bine obțineți-vă și cablul de alimentare extins.

Helios este disponibil în cinci culori diferite și conține o suprafață de piatră turnată, o caracteristică pe care designerii o spun că funcționează optim atât pentru încălzire, cât și pentru așezare. De asemenea, tinerii designeri au furnizat materiale pentru linia de mobilier din cadrul statelor, cum ar fi betonul din Oakland și baza de oțel din Newark, și au asamblat fiecare piesă din San Francisco. Puteți spune mândria americană?

Hearth Lounge Helios banca este disponibil astăzi pentru $ 4, 900.