Receptorul Harman Kardon AVR 3700 7.2 aduce suport pentru 3D, 4K / Ultra HD și Airplay - Home Theater - 2019

Philips Bluetooth Adaptor Review (Mai 2019).

Anonim

Consultați recenzia noastră despre receptorul AVR 3700 Harmon Kardon AVR.

Ultimele doua luni au inregistrat o inundatie de anunturi de produs de la majoritatea hitters-urilor care fac receptoare AV in ziua de azi, printre care: Denon, Pioneer, Yamaha si Marantz. Harman / Kardon a rămas în mod vădit absent de la petrecere până în prezent, dar uneori trebuie să așteptați ca Andie Walsh să-și facă intrarea la timp pentru selectarea regelui și reginei balului.

2013 este un an critic pentru receptorul AV. Barele sonore au luat o mușcătură uriașă de pe piață și tot mai mulți consumatori au decis să cheltuiască mai puțin pe partea audio a sistemului lor de home theater și mai mult pe HDTV, perspectivele financiare pe termen lung pentru categoria de receptoare AV sunt în căutarea unui tad sumbru. Barele de sunet au făcut, de asemenea, pași importanți în ceea ce privește calitatea sunetului, iar cu produse cum ar fi Sonos PlayBar obținerea de ravuri, este mai ușor pentru consumatori să facă switch-ul.

Consumatorii doresc mai mult pentru banii lor, dacă intenționează să se angajeze într-un sistem dedicat 5.1 și este greu de argumentat cu asta în aceste vremuri economice dificile. Pentru a fi competitiv chiar acum, receptorul dvs. AV trebuie să ofere suport pentru formatele audio Ultra HD 4K, MHL, 3D, AirPlay și de înaltă rezoluție pentru $ 1, 000 sau mai puțin. Cu noul AVR 3700, Harman / Kardon crede că are un receptor AV de 7, 2 canale pentru a ieși din brațul balonului cu Jake Ryan și Duckie.

Modelul AVR 3700 (1 000 de dolari) a fost conceput pentru a face față chiar și celor mai mari camere de home theater cu mai mult de 125 de wați pe canal de curent de înaltă putere livrate tuturor celor șapte canale. Receptorul acceptă, de asemenea, utilizarea a două subwoofere, o abordare care credem că oferă cel mai echilibrat sunet de răspuns la bas.

De asemenea, AVR 3700 poate suporta simultan două surse diferite în două zone diferite. Mai degrabă decât să rulați sistemul dvs. primar ca setare 7.2, puteți să transferați două canale către o zonă independentă dintr-o altă cameră. Harman / Kardon include o telecomandă din zona 2 IR (infraroșu), astfel încât să nu trebuie să schlepi telecomanda mare cu tine pentru a controla a doua zonă.

Cu AVR 3700, puteți accesa wireless orice fișiere de muzică stocate în rețeaua dvs. de domiciliu și, cu suport pentru Apple AirPlay, puteți să redați muzică de pe oricare dintre dispozitivele iOS. Receptorul AV oferă de asemenea suport pentru dispozitivele certificate DLNA 1.5 conectate la rețeaua dvs. de domiciliu. Toată muzica dvs. poate fi controlată cu aplicația gratuită Harman Music Manager, disponibilă în magazinele Apple și Android.

De asemenea, disponibil pentru descărcare este aplicația gratuită HK Remote Control pentru a vă transforma smartphone-ul sau tableta într-o telecomandă ușor de folosit. Compatibil cu majoritatea dispozitivelor iOS și Android, interfața grafică de înaltă definiție a utilizatorului vă oferă controlul complet asupra AVR 3700 și a tuturor suporturilor sale conectate, prin confortul dispozitivului dvs. portabil.

AVR 3700 oferă suport pentru toate codec-urile surround majore, inclusiv DTS-HD Master Audio și Dolby TrueHD, și include, de asemenea, transferul și extinderea Ultra HD 4K a conținutului non-4K.

Cu suport pentru 3D cu ARC (Audio Return Channel), 7 intrări HDMI 1.4, 2 ieșiri HDMI 1.4 și 1 intrare USB 2.0, AVR 3700 pare mai mult decât capabil să se ocupe de o configurație foarte complexă de home theater în mai multe zone. Harman / Kardon a inclus de asemenea ieșiri de preamplificare pentru toate cele 7 canale, dacă decideți că sistemul dvs. necesită un amplificator extern de putere cu rezerve de putere mai mari.

AVR 3700 oferă suport pentru radioul Internet vTuner, care include accesul la mii de posturi din întreaga lume, dar ceea ce este în mod evident absent sunt cele mai importante din categoria de streaming muzical: Pandora și Spotify.

Dacă ați fi vrut să redați formate audio de înaltă rezoluție prin AVR 3700, cum ar fi FLAC de 24 biți / 96 kHz sau DSD, din păcate, sunteți limitat la PCM pe 16 biți / 96 kHz; ceva ce am descoperit cu adevărat dezamăgitor, considerând receptoare AV mai ieftine, cum ar fi VSX-1123 de la Pioneer, suport pentru Apple Lossless, AIFF, FLAC, AAC, WAV, MP3 și DSD prin conexiunea USB.

De asemenea, în acest moment nu există suport pentru Mobile High-Definition Link (MHL), care permite utilizatorilor să transmită conținut de pe dispozitive precum stick-ul Roku Streaming și smartphone-uri cum ar fi Samsung Galaxy S III. MHL vă permite să controlați dispozitivul utilizând telecomanda receiver / HDTV și, deoarece este alimentat prin același cablu, nu vă scufundați bateria dispozitivului în timp ce trimiteți conținutul pe televizorul dvs. HDTV. Sprijinul pentru MHL a fost unul puternic în acest an, și cu atât de multe dispozitive inteligente care oferă această caracteristică, este ușor de înțeles de ce Harman / Kardon nu ar include acest lucru pe receptorul lor AV pilot.

În segmentul receptorului A / V cu adevărat competitiv, absența suportului pentru formatele audio de înaltă rezoluție, MHL, Spotify și Pandora, ar putea fi de ajuns pentru a descuraja clienții potențiali, dar Harman / Kardon are o experiență excelentă în producerea receptoarelor A / V care livrează de fapt sfârșitul calității sunetului, așa că vom ține pasul cu judecarea celor 3700 până când vom avea ocazia de a testa unul pentru noi înșine.

Harman / Kardon AVR 3700 este disponibil pentru cumpărare chiar acum online și la distribuitorii din întreaga lume.