Începeți cu Plasma 3D Panasonic ZT60, un televizor superb care poate marca sfârșitul unei ere - Home Theater - 2019

Explicatia D-lui Mehran Tavakoli Keshe privind schizofrenia (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră strălucitoare a televizorului cu plasmă Panasonic TC-60ZT60.

Participarea la briefing-ul de 8 ore al lui Panasonic din New York a avut loc în această dimineață, la fel ca o înmormântare - poate că a fost sfârșitul drumului pentru un produs pe care l-am iubit de-a lungul anilor. Dacă Panasonic Viera ZT60 urmează să fie cântecul lebedelor pentru plasmă, atunci cel puțin doamna de fier merge pe partea de sus. Producatorul rival Samsung a pus cuie finala (sau a facut-o?) In sicriul Panasonic cu cateva saptamani in urma, lansand plasma 3D F8500 la un eveniment de staruri, dar dupa ce a petrecut ceva timp cu ambele HDTV, nu suntem foarte siguri că atunci când istoria este scrisă, va fi panoul coreean care va fi cel mai bine amintit.

2013 Panasonic Viera ZT60 se află în partea de sus a lanțului alimentar și, deși prețurile încă nu au fost confirmate oficial, reprezentanții Panasonic ne-au spus că modelul de 65 de inch pe care l-am văzut astăzi ar fi cuprins între 3 și 700 de dolari. "ZT60 a apărut la lupta de la OK Corral cu cea mai bună imagine pe care acest reviewer a văzut-o vreodată pe un HDTV de 1080p la nivel de consumator. Ia-o pe Samsung. Dezbaterea de lungă durată "Este mai neagră decât Kuro" a fost rezolvată în cele din urmă.

De unde știm asta?

Panasonic a decis să abordeze această problemă și să ne lase să decidem pentru noi înșine punând panoul de ultimă generație Pioneer Elite Kuro împotriva ZT60 într-un proces de control controlat pentru a judeca; același conținut, aceleași setări și control total asupra luminii ambientale. Am urmărit aceeași buclă mereu până când ne-am plictisit și ne-am aventurat în afară pentru cafeaua și mâncarea gratuită.

De-a lungul briefing-ului de presă de dimineață, un reprezentant Panasonic după altul a repetat: "Cel mai important lucru pentru noi este calitatea imaginii." Au repetat-o ​​de atâtea ori, a început să ne facă să ne întrebăm dacă nu au nimic altceva de spus. Filmele din 2013 cu plasmă și LED-uri au multe caracteristici noi și interesante, dar Viera ZT60 a fost probabil singurul motiv pentru care cineva a ieșit la o asemenea oră mai devreme.

Ambele modele cu plasmă VT 2013 și ZT au panourile Panasonic "Master Master" negre, cu niveluri negre îmbunătățite, trepte de 30, 770 gradații, și fosforescențe noi. Aceste noi fosforuri roșii ajută panoul să creeze o gamă mai largă de culori, care, teoretic, ar trebui să ducă la o mai mare saturație și o acuratețe a culorii. Unele dintre panourile anterioare ale Panasonic au avut unele probleme cu împingere roșie, așa că am fost curioși să vedem cum se vor compara noile panouri cu modelul VT50 din 2012 și modelul Elite Kuro.

Nu numai că modelul ZT60 reproduce cele mai exacte și saturate culori (în afară de roșu) pe care le-am văzut pe un panou, dar a fost destul de surprinzător să vedem îmbunătățirile față de Pioneer-ul înveselit. ZT60 aruncă cu ușurință Kuro în legătură cu modul în care se ocupa de mișcare; imaginea lui Kuro era destul de moale, pe măsură ce imaginile se mișcau repede pe ecran, dar pentru a fi corecte, panoul Pioneer este de câțiva ani și suntem destul de siguri că Kuro ar fi la fel de netedă dacă ar fi fost încă fabricate.

Nivelele negre erau apropiate; flip o monedă și fiecare panou ar fi în partea de sus a oricărei liste de rating. Zona în care concursul nu era aproape? Detaliile umbrelor. ZT60 a fost

Panoul Panasonic Viera ZT60 de pe stânga față de panoul de ultimă generație Pioneer Elite Kuro.

dramatic mai bine în această privință. Pionierul a ascuns atât de multe detalii în unele imagini, încât abia am putea afla ce ne uitam. Imaginea ZT60 părea mai naturală, mai clară și mult mai realistă în ceea ce privește tonurile pielii. În imaginea de însoțire, Panasonic ZT60 este pe partea stângă.

Deci, în acest sens, de ce am lăsat sentimentul de informare Panasonic deprimat?

Dacă ați urmărit situația economică cu care se confruntă Panasonic, sunteți probabil conștienți de faptul că compania a decis să încetini încet activitatea de televiziune pentru consumatori în următorii trei ani. Cea mai mare fabrică de plăci cu plasmă din vestul Japoniei se închide în 2014, iar compania a scos deja echipamentul din interior.

Prima încercare.

Când a fost presat astăzi, reprezentanții Panasonic au declarat pentru Digital Trends că povestirile din ultimele săptămâni nu erau corecte și că "compania nu a luat decizii cu privire la ceea ce urma să facă în viitor".

Cu toate acestea, când ne-am întrebat despre viitorul plasmei ca produs principal în gama de consumatori, răspunsul a fost că "fiecare produs are o durată de viață finită".

Strike două.

Atunci când conversația sa îndreptat către televizoarele Ultra HD (4K), Panasonic a confirmat că funcționează pentru unul pentru CES 2014, dar "nu se va baza pe tehnologia plasmei".

Strike trei.

Panasonic a petrecut o mulțime de timp astăzi vorbind despre televizoare LED și viitorul OLED, ceea ce ne lasă să concluzionăm că ZT60 ar putea fi ultimul capitol într-o moștenire veche. Cunoscând toate acestea, nu putem să nu ne întrebăm de ce Samsung și LG ar continua să ofere HDTV cu plasmă dacă viitorul pe termen lung pentru ambele companii se bazează pe LED-uri și OLED.

Ar putea fi faptul că ambele companii, care se luptă în prezent să producă panouri OLED care supraviețuiesc liniei de asamblare, caută o măsură de stop-gap pentru a ține atenția videofililor în timp ce rezolvă problemele de fabricație pentru a face Ultra HDTV mai accesibil?

În cele din urmă, consumatorul pierde dacă Panasonic iese din afacerea televiziunii de consum; aruncând inovația solidă și concurența în afara ferestrei. Sfatul nostru cel mai bun? Ridicați un Viera ZT60 în timp ce puteți atunci când vor intra în vânzare cândva în luna mai.