Hands on: DeLonghi PrimaDonna Exclusive nu este doar o fata frumoasa - Smart Home - 2019

Mi-am cumparat o cafea si am castigat o masina? (Mai 2019).

Anonim

Poate că nu sunt un cunoscător de cafea, dar crede-mă când spun acest lucru cel mai bun cappuccino pe care l-am gustat vreodată că a venit dintr-o mașină automată. Într-un demo cu aparatul de cafea DeLonghi PrimaDonna Exclusive, am aflat că puteți pune un preț pe un barista personal, iar acea etichetă este destul de frumoasă de 3 500 $.

Înainte de a lăsa acest post confuz cu prețul, ascultați-mă. PrimaDonna Exclusive este un adevărat lucru de frumusețe. Mașina din caroserie din oțel are o interfață touchscreen color care vă permite să vă personalizați cafeaua preferată: Cappuccino, latte, espresso și multe altele. Arome mai ascuțite? Terminat. Mai multă apă în acel american? Pot face. În loc să folosești podeuri de cafea preambalate ca mașinile cele mai automatizate, PrimaDonna Exclusive vă permite să alegeți fasolea preferată și să o turnați într-un recipient desemnat. Când sunteți gata pentru o băutură, mașina va rumeni proaspăt acele fasole și va măsura exact cantitatea potrivită, în funcție de băutura de alegere. Puteți utiliza și cafea pre-măcinată.

Add-on-ul notabil pentru DeLonghi PrimaDonna Exclusive este atașamentul producătorului de băuturi de ciocolată. Acum puteți turna un pic de lapte, amestecul preferat de băutură de ciocolată și puteți alege cât de bogat doriți să fie băutura dvs. și mașina va încălzi băutura, se amestecă și va dispensa în câteva secunde. Mocha iubitorii ar trebui să găsească acest atașament un vis devenit realitate, mai ales atunci când mașina poate programa până la șase profiluri pentru rețete personalizate. Când este timpul să curățați, puteți, de asemenea, să deschideți mașina până la părțile laterale pentru a detașa părțile pentru clătire manuală - nu este nevoie să răsturnați mașina în spate pentru a dezasambla. PrimaDonna Exclusive este o mulțime de piese în comparație cu Krups EA9000 pe care am analizat-o mai devreme în această primăvară, deci este cel mai potrivit pentru cineva care îi place opțiunile.

Dar înapoi la cappuccino. Lucrul cool despre PrimaDonna Exclusive este flexibilitatea mașinii. Dispozitivul de spumare a laptelui poate încălzi automat laptele dacă nu aveți nicio idee cum să faceți acest lucru - dar și atașamentul se stinge și vă permite să spumați manual laptele dacă aveți o experiență barista. Containerul pentru lapte este detașabil, astfel încât îl puteți scoate de pe mașină și îl puteți pune înapoi în frigider atunci când nu mai este necesar. Deoarece toată încălzirea se întâmplă în capacul recipientului, laptele rămâne proaspăt. Puteți, de asemenea, aroma laptelui cu mirodenii sau tort de cafea rămas, așa cum a făcut șeful nostru demo, făcând cea mai delicioasă ceașcă acasă fără a vă forța să vă distrugeți numele angajaților Starbucks.

Dacă prețul nu este un obstacol între dvs. și cea mai frumoasă ceașcă de cafea, puteți obține cu un efort minim, DeLonghi PrimaDonna Exclusive ar trebui să stea pe lista dorințelor de Crăciun. Mașina va fi disponibilă în ianuarie 2014 pentru $ 3, 500. Veți obține ceea ce plătiți, sincer, și nu puteți pune un preț pe evitarea baristilor de hipster.