Handheld SIGMO oferă traducere în timp real în 25 de limbi - Emerging Tech - 2019

3000+ Common English Words with British Pronunciation (Mai 2019).

Anonim

Exploatând deja printr-un obiectiv de finanțare de 15 000 de dolari pe Indiegogo, SIGMO este un dispozitiv mic conceput pentru a reduce decalajul de limbă atunci când călătorește în străinătate în alte țări. După setarea limbii materne și a limbii predominante a țării vizitate, utilizatorii pur și simplu au lovit un buton înainte de a începe să vorbească în limba lor maternă în microfonul SIGMO. SIGMO ascultă fraza, apoi redă traducerea prin difuzorul de pe dispozitiv. Un al doilea buton de pe dispozitiv declanșează dispozitivul pentru a asculta un răspuns în limba străină, apoi îl traduce înapoi în limba maternă.

Limbile disponibile pentru traducere prin SIGMO includ patru dialecte ale limbii engleze, trei dialecte de limba spaniolă, două dialecte franceze și două dialecte de limbă portugheză, arabă, bulgară, cantoneză, catalană, chineză, croată, cehă, daneză, olandeză, Germană, greacă, ebraică, hindi, maghiară, indoneziană, italiană, japoneză, coreeană, malayeză, mandarină, norvegiană, poloneză, rusă, slovacă, suedeză, thailandeză, turcă și ucraineană.

Cu toate acestea, SIGMO depinde de conexiunea de date de pe un smartphone sau tabletă. SIGMO se conectează la un dispozitiv mobil care utilizează Bluetooth și o aplicație mobilă SIGMO rulează în fundal în cazul în care aveți nevoie de traduceri atunci când rătăciți în jurul unui oraș. Există, de asemenea, un port minijack de 3, 5 mm în cazul în care utilizatorii preferă conectarea unui set de căști pentru a asculta traducerile private. În ceea ce privește durata de viață a bateriei, creatorii SIGMO estimează că dispozitivul va avea 300 de ore de așteptare și opt ore de utilizare înainte de a solicita o reîncărcare.

Echipa de dezvoltare lucrează la un serviciu de traducere offline, care va permite utilizatorilor să descarce programe de completare pentru aplicația mobilă originală și să adauge limbi după cum este necesar. Dacă utilizatorul se află într-o țară fără o conexiune de date consistentă, acest lucru ar putea fi vital pentru comunicare. În plus, echipa lucrează la traduceri mai inteligente care iau în considerare frazele atunci când furnizează o traducere.

În ceea ce privește designul, SIGMO este suficient de mic pentru a se fixa pe partea de sus a unei cămăși sau a unei centuri. Microfonul și difuzorul din cadrul unității se pot dubla, de asemenea, ca dispozitiv secundar pentru a răspunde la apelurile primite, ideale atunci când vă aflați într-un grup și trebuie să vorbiți mai multe persoane. Carcasa standard SIGMO, probabil realizată din plastic sau oțel, vine în negru, alb și galben. În plus, echipa a proiectat o versiune din aluminiu în culori de argint și auriu. Pentru a susține proiectul, prețul de bază al SIGMO este de 50 USD, dar există niveluri suplimentare de finanțare dacă aveți nevoie de mai multe dispozitive în bloc pentru locul de muncă.

În acest moment al campaniei, creatorii SIGMO au atins valoarea de 100 000 de dolari pentru finanțare și mai sunt încă mai mult de trei săptămâni de strângere de fonduri pentru campania electorală. Direcționând o fereastră de livrare din ianuarie 2014 pentru prima baie a dispozitivelor SIGMO, creatorii vor începe să testeze primele versiuni de producție la doar câteva luni după închiderea finanțării. Fiți conștienți de faptul că întârzierile în transportul maritim sunt frecvente printre aceste tipuri de proiecte finanțate de mulțimea din cauza problemelor de fabricație.