Dezvoltați-vă mobilierul propriu doar cu un pic de apă - Smart Home - 2019

188th Knowledge Seekers Workshop Sept 7, 2017 (Mai 2019).

Anonim

Fermele urbane sunt atât de 2012. Așa că ați crescut niște busuioc și roșii pe fuga dvs. de foc, mari hoop. Te-ai creat un set de mobilier în aer liber? Nu am crezut.

Un produs al designerului israelian Itay Kirshenbaum, colecția "Betzavta" este un set de mobilier de grădină care se pot transforma în forma sa 3D cu puțină sprinkle de apă. Forma originală a mobilierului este o pungă de pânză plină cu pulbere de beton care se solidifică cu apă. Toți utilizatorii trebuie să facă pentru a face piesele să vină la viață este să-l furtună în jos, trageți pe fire care sunt pre-cusute la sac, și mucegai picioarele în forma corectă. După 24 de ore de uscare, piesele vor deveni destul de greu pentru a fi folosite ca o masă și scaun în aer liber. Deși aceste articole ar putea fi asamblate ca un proiect solos, Kirshenbaum spune că Betzavta este conceput pentru a promova comunitatea și colaborarea, încurajând utilizatorii de toate vârstele să se ajute reciproc să construiască scaunele de grădină și masa.

Betzavta este un proiect de artă, astfel încât să nu puteți cumpăra mobilierul pentru a încerca să crească singuri. Dar, chiar dacă puteți, va trebui să treceți de ciudățenii și să vedeți dacă estetica se potrivește cu gusturile voastre. Ne place ideea de a-ti creste mobila si a le forma in forma, dar pânza deasupra betonului nu este cea mai placuta combinatie de mobilier, iar colectia arata ca un echipaj de creaturi ciudate de mare. Pe de altă parte, faptul că nu trebuie să vă aventurați prin experiența de cumpărături și mobilier din Ikea ar putea merita ceva compromițătoare.