Grammy, nominalizat rap Flo Rida vrea să te ajute să faci muzică prin împușcare de aer - Emerging Tech - 2019

THE SHOW BEGINS! | Sing It! | Episode 1 (Full Episode) (Mai 2019).

Anonim

Clubul nu se poate descurca chiar acum.

Twitter depus pentru IPO? Apple a prezentat două noi iPhone-uri? Cui dracu 'îi pasă? Concentrați-vă atenția în această săptămână pe o publicitate uimitoare pentru un nou rap rapist de muzică pe care Flo Rida a creat-o aparent, pentru a putea schimba niște lase roșii și pentru a face muzică din aer subțire. Cluburile nu mă pot ocupa chiar acum, da.

Această piesă ciudată, ciudată și ciudat amuzantă DJ numită Beamz de Flo (care sună ca o nouă marcă de tampoane) este o versiune janky a lui Beats by Dre, cu excepția faptului că utilizatorii au controlul de a se arunca în bătaia favorită a "Top 40" Tonuri. Din ceea ce putem spune în această reclama hilară, Beamz este un fel de combinație cu mai multe indicatoare laser care recunoaște când mâinile unui utilizator traversează laserul, permițându-le să stropească, să schimbe și să schimbe ritmul cântecului. Selectați cantece pre-programate disponibile pe Beamz, cum ar fi muzica de la artiști pop precum Coldplay, Adele, Stevie Wonder, AC / DC și, bineînțeles, chiar dumneavoastră, domnul Sunshine State. Melodia de bază permite utilizatorilor să editeze piesa de ritm, adăugând efecte sonore și răsturnări muzicale, deoarece Flo Rida a auzit că sunteți unul sălbatic.

"Viitorul muzicii interactive este aici!", Publicitatea se mândrește, deoarece Flo Rida împachetează clubul cu muzicieni, pricepuți și amatori. Unul a avut curajul să-l aleagă pe Beamz și să-l joace ca o chitară de aer (nou erou personal). Flo Rida nu este nebun, desigur, poți să faci ce vrei cu Beamz atâta timp cât îi plătești 19, 95 dolari plus transportul și manipularea pentru funz. Și dacă ați fi fost interesat, probabil că ar trebui să îi predați lui Andrew Jackson, pentru că, cumva la fel de fundamental ca aspectul Beamz, are cinci brevete americane și nu vă recomandăm să vă dezorientați cu acest drept.

Beamz este compatibil atât cu iOS cât și cu Android, și nu știm ce să facem, dar permiteți-mi să închid și să vă permit să vizionați această reclamă. Este oficial toată lumea: Flo Rida tocmai a inventat cea mai mare jucărie de pisici din lume.