Goji Smart Lock captează imagini ale vizitatorilor la ușa din față - Emerging Tech - 2019

First look: Goji Smart Lock, the lock that knows who's knocking (Mai 2019).

Anonim

În prezent, depășind două treimi din obiectivul de finanțare de 120 000 USD pe Indiegogo, Goji Smart Lock combină toate caracteristicile minunate ale sistemelor de blocare precum Kwikset Kevo și August Smart Lock, cu posibilitatea de a vizualiza fotografii ale oricui încearcă să activeze blocarea. Când cineva se află la ușa din față, Goji face o fotografie și o trimite imediat la smartphone-ul proprietarului. În plus față de păstrarea unui jurnal de imagini, blocarea poate fi, de asemenea, setată pentru a trimite notificări de aplicație sau mesaje text către telefonul smartphone al proprietarului. Toate jurnalele pot fi vizualizate în aplicația smartphone sau în contul Goji online al proprietarului.

Similar cu alți concurenți smart lock, proprietarul poate autoriza prietenii și familia să intre în casă prin trimiterea unei chei de deblocare digitală prin e-mail sau prin mesaj text. Accesul poate fi complet nelimitat sau setat să înceapă și să se încheie la anumite ore din timpul zilei.

Această caracteristică este ideală pentru oricine vine temporar în casă ca un babysitter sau un călăreț de câini. Ar putea fi, de asemenea, ideal pentru profesioniștii din domeniul imobiliar care trebuie să ofere acces temporar la o casă pentru un client sau proprietar de proprietate care trebuie să ofere accesul la cineva care închiriază locuința pentru o perioadă scurtă de timp.

Dacă aveți nevoie să furnizați acces la un membru al gospodăriei care nu are un smartphone compatibil, dispozitivele Bluetooth cu energie redusă pot fi programate pentru a oferi niveluri similare de acces. Blocajul Goji Smart Lock vine cu câteva dintre aceste foburi doar în cazul în care sunt necesare. Acestea sunt ideale pentru copiii care au nevoie să se lase în casă după școală, precum și nuci de exerciții care doresc să meargă pentru o jogging rapid fără a fi nevoiți să-și poarte cheile sau smartphone-ul.

Dacă, din orice motiv, un proprietar Goji Smart Lock este blocat de acasă fără un telefon sau un smartphone, acesta poate apela linia de servicii pentru clienți la orice oră pentru a-și recupera accesul.

Similar cu Kwikset Kevo, proprietarul casei nu trebuie nici măcar să-și scoată smartphone-ul din buzunar sau din geantă pentru a debloca ușa; acesta va recunoaște automat utilizatorul atunci când se află în raza de acțiune a încuietorii. În plus, Goji Smart Lock poate spune diferența dintre cineva care stă în afara casei și cineva din interiorul casei care pur și simplu se întâmplă să meargă lângă ușa din față.

Ușor de instalat, Goji Smart Lock necesită același nivel de expertiză necesar pentru a instala orice sistem de blocare standard. Blocarea este alimentată de trei baterii C care ar trebui să dureze până la un an. Atunci când bateriile sunt scăzute, blocarea va trimite un mesaj text sau e-mail către proprietarul casei, informându-le despre alimentarea defectuoasă a bateriei. În ceea ce privește designul, afișajul elegant din partea din față a încuietorii Goji oferă mesaje binevenite atunci când recunoaște un utilizator specific la ușa din față.

În acest moment, susținătorii timpurii pot achiziționa Goji Smart Lock pentru 235 USD. Presupunând că proiectul este finanțat în întregime în următoarele șapte săptămâni, blocarea va fi de vânzare cu amănuntul pentru 278 de dolari. Potrivit paginii proiectului, fereastra de livrare pentru Goji Smart Lock este în prezent în decembrie 2013. Ca și în cazul tuturor proiectelor de la Kickstarter și Indiegogo, rețineți că întârzierile de producție pot împinge fereastra de livrare a produsului cu săptămâni sau chiar luni.