Glowdeck preia mobila fără fir cu un pas mai departe - Smart Home - 2019

Glowdeck - Kickstarter Campaign Video (Mai 2019).

Anonim

La fel de mult cum am dori să vedem cele mai multe din blaturile de masă ale casei noastre și suprafețele de bucătărie echipate cu taxare wireless, vom recunoaște că obținerea unei astfel de tehnologii integrate în întreaga casă va dura ani de acum - și chiar și atunci, nu suntem asigurați-vă cât de accesibilă va fi aceasta. Este mai ușor să începeți încet cu mobilier și accesorii mai mici, cum ar fi acest Glowdeck creat de un tinkerer din Brooklyn, care acum ia ideile lui Kickstarter.

Glowdeck este un bloc de încărcare fără fir compatibil cu majoritatea smartphone-urilor echipate cu chips-uri de încărcare Qi Wireless. Alte smartphone-uri populare, cum ar fi iPhone 5 și Galaxy S3, vor funcționa la fel de bine cu condiția ca acestea să fie lipite cu casele potrivite. Dispozitivul nu va încărca doar telefonul în timp ce se află pe partea superioară a acestuia, vă poate notifica, de asemenea, alerte, mesaje text și e-mailuri utilizând sunetul și lumina. De exemplu, dacă iPhone-ul dvs. are un mesaj text nou, Glowdeck ar putea să înceapă să clipească, astfel încât să nu trebuiască să verificați în mod constant și să deblocați ecranul de somn. Glowdeck are, de asemenea, o componentă de sunet care permite utilizatorilor să vorbească direct cu telefonul pentru comenzi vocale cu Siri sau Google Voice. Răspunsul rezultat va ieși din difuzoarele Glowdeck pentru o audiere mai bună.

Altele decât utilitarul smartphone, Glowdeck face de asemenea o bucată de accesoriu la petrecere. În timp ce telefonul se încarcă în sus, sincronizează-l cu Glowdeck prin Bluetooth și porni muzica. Luminile încorporate pot corespunde batelor, clipind și strălucind pentru a se potrivi cu ritmul. Deși interfața implicită a lui Glowdeck arată timpul, vremea și bateria, utilizatorii pot personaliza acest ecran pentru a citi ce vrea să fie afișat. Informațiile cum ar fi scorurile sportive, biletele de stoc, mementourile de alarmă pot fi afișate pe ecranul mic în față.

Glowdeck ar putea să nu fie cel mai mare schimbător de jocuri în afacerea de încărcare fără fir, dar este un dispozitiv răcoros, care este un început excelent în integrarea încărcării wireless în casa de zi cu zi. Designul este un pic oase gol pentru cei care doresc ceva cu mai multe pizzazz, dar minimaliștii ar trebui să se bucure de utilitate simplă și caracteristici adăugate care vin cu următoarea tendință mare. Glowdeck se estimează că va fi livrată până în ianuarie 2014 și puteți deține o versiune prin angajarea a 275 USD sau 100 USD pentru o versiune mini.