Game of Thrones își păstrează coroana pentru cea mai piratată emisiune din 2013 - Home Theater - 2019

My New Savage Bullet Ants of Asia (Mai 2019).

Anonim

Detaliat de TorrentFreak mai devreme astăzi, HBO's Game of Thrones este clasat pe primul loc în lista celor mai piratate emisiuni de televiziune pentru al doilea an consecutiv în timpul sezonului de primăvară. Având o medie de 3, 9 milioane de descărcări pe episod în timpul anului 2012, media nouă adaugă încă 1, 3 milioane de descărcări pentru un total de 5, 2 milioane descărcări pe episod. Interesant, acest lucru se apropie de numărul mediu de vizionări din SUA, aproximativ 5, 5 milioane de spectatori per episod. În plus, finalul sezonului de la Game of Thrones a rupt recent o înregistrare torrentantă pentru numărul de persoane care au împărtășit episodul în 24 de ore de difuzare.

Alte emisiuni care continuă să se situeze în topul primelor zece liste ale celor mai piratate spectacole din prima jumătate a anului includ CBS The Big Bang Theory și cum am întâlnit-o pe mama ta . Acest lucru se datorează probabil lipsei continue de către CBS a unei strategii de distribuție digitală atunci când vine vorba de a fi parte dintr-un serviciu de abonament cum ar fi Hulu.

Walking Dead a făcut o apariție pe locul patru pe listă, urmată de trei spectacole noi, Hannibal de la NBC, Vikingii istoriei și Arrow- ul CW. Restul listei include Cronicarul Vampire Diaries, Familia Modernă a ABC și Răzbunarea lui ABC.

Este important să rețineți că aceste numere reprezintă doar statistici de descărcare de la o varietate de trackere BitTorrent. Oricine care descărcările afișează de la un serviciu de cyberlocker sau pur și simplu streams video printr-un serviciu de stocare de fișiere nu sunt incluse în date. Este probabil ca numărul de persoane care urmăresc episoadele piratate din Game of Thrones să fie semnificativ mai mare decât media de 5, 2 milioane de persoane pe episod. În ceea ce privește impactul asupra popularității spectacolului în Statele Unite, creatorul de spectacol David Petrarca a menționat recent că pirateria este parțial responsabilă de "buzz-ul cultural" din jurul seriilor de televiziune.