Fitbit anunță banda de fitness Flex cu sincronizare automată - Emerging Tech - 2019

3. Waze review - cum poți scăpa de radare sau de polițiști? (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre trupa de fitness FitBit Flex.

Anunțat pe blogul oficial Fitbit la începutul acestei săptămâni, compania de urmărire a sănătății a dezvoltat o versiune de mână a activității Fitbit One și tracker de somn. Numit Fitbit Flex, bratara este conceputa pentru a concura cu bratara de fitness Nike + FuelBand si Jawbone Up. În loc să fie necesar să atașați un Fitbit Zip sau Fitbit One la un articol de îmbrăcăminte, un utilizator Fitbit Flex poate purta dispozitivul 24 de ore pe zi. În timp ce brățara nu este evaluată ca fiind complet rezistentă la apă, clasificarea rezistentă la apă înseamnă că utilizatorii pot continua purtarea brățării în timpul dușului sau mersului în ploaie.

Similar cu Fitbit One, Fitbit Flex urmărește cât timp dormiți în timpul nopții, în plus față de numărul de ore în care vă treziți în pat. Fitbit Flex include, de asemenea, o alarmă silențioasă care vibrează pentru a evita trezirea partenerului dimineața.

Construit într-o secțiune a brățării, dezvoltatorii de produse Fitbit au inclus cinci lumini LED care se aprind în timpul zilei când se atinge un obiectiv de fitness specific. De exemplu, cineva cu un obiectiv de 20, 000 de pași pe zi va vedea trei lumini pe brățară după ce a lovit 12, 000 de pași. Spre Fitbit One, Fitbit Flex nu înregistrează scări ascunse în timpul zilei.

Fitbit Flex se sincronizează automat cu anumite smartphone-uri și tablete Android sau iOS, precum și cu PC-uri și Mac-uri. În mod specific, Flex se va sincroniza cu iPhone 4S și mai mare, iPad a treia generație și mai mare și iPod Touch a cincea generație, precum și Samsung Galaxy S III și Nota II. Potrivit lui Fitbit, bateria Flex va dura de la cinci la sapte zile si vine in culori cum ar fi negru, ardezie, teal si mandarina. În timp ce dispozitivul de fitness era afișat la CES, Fitbit Flex nu va fi disponibil până în primăvara anului 2013. Lenjeria este prevăzută la 99, 95 USD, identică cu cea a lui Fitbit One.