Fereastra Eye + digital face afișarea lui pe Kickstarter - Smart Home - 2019

Linux Tutorial for Beginners: Introduction to Linux Operating System (Mai 2019).

Anonim

Cu câteva luni în urmă, un mic lucru numit Eye + TV Window a lovit radarul de Internet ca ecran virtual care va oferi oricărei camere o vedere de un milion de dolari. La vremea aceea, nu sa știut prea multe despre acest dispozitiv curios. Știam că era un LED HDTV care avea senzori de urmărire a ochilor pentru a oferi telespectatorilor vederi panoramice complete, indiferent de unghiul de la care se uită. Știam că puteți încărca în prealabil câteva videoclipuri de pe diverse scene sau transforma ecranul într-un televizor obișnuit dacă îl conectați la o cutie de cablu. Și dacă te-ai dus la site-ul Eye + TV … ei bine, nu ai afla nimic altceva.

Dacă acest lucru a fost ceva care v-ați interesat în aprilie, vestea bună este că Eye + TV Window a lansat oficial Kickstarter, iar detaliile fac din tehnologie un pic mai clar. Ceea ce am învățat acum este că Eye + este un HDTV echipat cu o cameră web pentru a observa punctul de vedere al spectatorului folosind recunoașterea feței. Videoclipurile pot fi, de asemenea, programate pentru a afișa diferite scene în funcție de ora din zi, cum ar fi o fotografie strălucitoare a munților în timpul zilei (așa că este vorba de o afacere reală) și o șansă de spațiu pe timp de noapte. Dacă doriți, videoclipul poate juca, de asemenea, sunet pentru a face peisajul să se simtă mai plin de viață, deși credem că este un mic pas spre a face totul să se simtă și mai fals.

Din fericire, tehnologia Eye + poate fi adăugată la televizoarele obișnuite. Dacă dețineți deja un televizor HD și este probabil că 99% din voi faceți acest lucru, tot ce aveți nevoie sunt modulele periferice pentru a configura camera web. De asemenea, vă va crea dispozitivul HDTV Wi-Fi, astfel încât să puteți controla setările video prin intermediul unui smartphone și să configurați de la distanță alarme și moduri de somn. Interesant este faptul că mufa care vine cu pachetul Eye + funcționează cu aproape orice aparat cu buton On / Off, astfel încât să puteți automatiza automat orice obiect gadget din casa dvs. Toate acestea vor fi programabile pe sistemele de operare Linux, Windows și Mac.

Din aspectul monedei de garanție Kickstarter, tehnologia va fi inițial pusă la dispoziția piețelor europene. Dacă produsul funcționează și promite, poate se va extinde în SUA și va deveni noul album digital de tipuri. Oricare ar fi finanțarea Eye +, sperăm să o folosească pentru a face mai bune dispozitive în viitor (și poate un videoclip promoțional mai bun). Angajamentul pentru un modul periferic Eye + începe de la $ 63 USD și crește până la o tonă mai mult pentru întregul sistem, inclusiv un ecran de televiziune și un cadru de ferestre pentru a găzdui totul.