Toată lumea vrea să ucidă cablurile, dar care dintre aceste companii conduce pachetul? - Home Theater - 2019

Calling All Cars: The Blood-Stained Coin / The Phantom Radio / Rhythm of the Wheels (Mai 2019).

Anonim

Dacă succesul Netflix, Roku și Apple TV au fost pur și simplu de mână pe perete pentru o revoluție viitoare în modul în care ne uităm la televizor, atunci titlurile din ultimele două săptămâni au fost picturi colorate cu panouri colorate care scuipau același mesaj. Achiziționarea de către Samsung a Boxee, nouă nominalizări pentru premiul Emmy de la Netflix și debutul recente al Chromecastului de la Google sunt, în felul lor, semne că industria TV nu se va schimba; este deja în mijlocul unei metamorfoze pline.

Rețelele și companiile de cabluri o știu, dar jucătorii care doresc să facă cel mai mult zgomot sunt invariabil giganții tehnologici, cum ar fi Apple, Google, Samsung, Microsoft și Intel. Toți doresc și par să ia diferite căi pentru a ajunge acolo. Τη30 τη not not not τη not not τη not τη τη not not30 Aici, atunci, suntem o privire asupra a ceea ce fac gigantii tehnologici pentru a-si impune pretentiile pe noua frontiera TV.

Măr

Mielul de zvonuri Apple iTV a fost continuu în ultimele 18 luni, de când CEO-ul târziu al Apple, Steve Jobs, a sugerat că a "spart" chestia TV în biografia sa. Se pare că există un sentiment tot mai mare că un televizor cu ecran plat cu ecran marcat de Apple ar putea fi afundat, dar zvonurile au fost atât de vagi și speculative încât este greu să dai seama ce are de fapt o veridicitate. Ultimele zvonuri sugerează că Apple dezvoltă o tehnologie de promovare a anunțurilor care să permită spectatorilor să vizioneze emisiuni fără reclame pe un televizor Apple TV și pe produse viitoare legate de televiziune. Potrivit unui raport al Bloomberg, s-au purtat discuții cu câteva rețele mari și furnizori de cabluri pentru a discuta cum ar funcționa o astfel de facilitate.

Acesta este un moment interesant, având în vedere modul în care rețelele au fost în arme în spatele casei de televiziune Hopper TV de la Dish Network și că o parte a litigiului lor juridic cu Aereo include venituri din anunțuri și depășirea limitelor ad-hoc. Faptul că CEO-ul Apple, Tim Cook, crede că Apple TV este pentru "pasionați", duce la ipoteze că un produs sau un serviciu TV este într-adevăr în fabrică. Orice s-ar dovedi a fi, Apple va fi cu siguranță o parte importantă a oricărei mișcări către viitorul televiziunii.

Google

Cu toate intențiile și scopurile, lansarea Google a dongle-ului Chromecast HDMI în această săptămână confirmă totuși că Google TV a fost un experiment eșuat. Software-ul a fost conceput pentru a lucra pe hardware-ul bun facut de Sony, Logitech si altii, dar nu a decolat niciodata, in mare parte pentru ca a fost scump si nu a scos continut din suficiente surse. Dimpotrivă, Chromecast oferă de fapt mai puțin din cutie, doar cu Netflix și YouTube încorporat, dar este de asemenea doar $ 35, iar kitul deschis pentru dezvoltatori garantează că alții precum Hulu, HBO Go și Spotify sunt la doar un pas. E încă devreme, deci nu este clar dacă Chromecast se încadrează în mai multe dispozitive de tip "hobbyist" sau face parte dintr-un impuls mai mare de a aduce Google în camera de zi.

Google experimentează, de asemenea, canale de abonament pentru YouTube și aparent susține încă Google TV, care utilizează aplicații și canale, la fel ca Roku a făcut cu un succes mai mare. Au existat rapoarte că compania încearcă să negocieze un acord cu rețele și canale prin cablu, care ar permite spectatorilor să acceseze aceste canale prin intermediul unui browser web Chrome prin Internet. Nimic nu a fost confirmat în această privință, dar dacă Google este serios în ceea ce privește ruperea strangulhului pe care Big Media îl are încă pe piață, atunci ar putea fi un schimbător de jocuri.

Microsoft

Microsoft a jucat cu ideea livrării de conținut și streaming prin Xbox 360, dar încă nu a acceptat conceptul complet într-un set-top box autonom. Au existat zvonuri că compania ar putea lansa un an în acest an, dar nimeni nu pare să știe sigur. În timp ce Microsoft concurează cu Apple, Google și altele, oferind închirieri video și streaming de muzică, accentul pare să fie pe a face viitorul Xbox One mai mult decât o consolă de jocuri. Kinect se gândește să se gândească în mod clar și la asta, de vreme ce iese din cutie și a fost proiectat să se dubleze ca o telecomandă activată prin voce pentru televizor.

Xbox One pare a fi cea mai logică mișcare pentru Microsoft, deoarece ar avea milioane de utilizatori și o bază de fani pasionată. Dacă un conținut bun poate fi făcut în cazul în care maratonii de jocuri nu se întâmplă, atunci ar putea exista un alt motiv convingător pentru consumatori să plângă în jos 500 dolari pentru ao obține. Acest lucru este încă scump pentru majoritatea oamenilor, iar o casetă dedicată de streaming din gama de 100 de dolari ar avea un sens mai mult pentru cei care nu sunt jucători. Microsoft a sugerat că vor apărea și alte anunțuri cu privire la partenerii de televiziune și de conținut, așa că poate că au un as cu mâneca pe care le păstrează sub secret.

Samsung

Fiind cea mai mare companie de electronice de larg consum din lume, Samsung are mult în joc în ceea ce privește modul în care se modelează viitorul televiziunii. După ce nu au reușit să obțină niciun fel de reale sau de apreciat pentru platforma lor de televiziune inteligentă, compania a achiziționat Boxee - dar nu a explicat niciodată ce scop a fost în spatele mutare. O conferință viitoare privind dezvoltatorii ar putea arunca o lumină asupra a ceea ce compania vrea de fapt să facă cu ea. Cutia Boxee a vândut circa 200 000 de unități, care au scăzut în comparație cu Apple TV și Roku, dar au încă o bază ferventă de fani și există speranță că Samsung va respira viață nouă în hardware.

Dar un om de pariuri s-ar putea să-și dea seama că gigantul coreean va încărca platforma în televizoarele sale inteligente, forțând astfel pe acei pasionați să-și cumpere un televizor Samsung. Nu a existat nici un alt semn al unei strategii coerente pentru ceea ce ei doresc să facă pentru a avea un impact asupra accesului la conținut, din moment ce au făcut o mulțime de lucruri până acum, dar, indiferent de calul pe care îl conduc, să fie activ în acest spațiu într-un mod mare acum.

Intel

Dublat "Black Box Project", setul top-box-ului de mistere al Intel este testat de 2 000 de angajați care au semnat acorduri de confidențialitate pentru a păstra toate detaliile sub baghete. Și, până de curând, asta e tot ce știm despre planurile Intel. Dar, un raport recent al Wall Street Journal indică faptul că Intel se pregătește să "înregistreze fiecare programare difuzată la nivel local, național și internațional și să o păstreze timp de cel puțin trei zile în" nor ". casete DVR separate sau orice program de înregistrare pre-planificat. Consumatorii ar putea doar să pornească televizoarele, să se potrivească într-un program și, chiar dacă ar fi trecut peste jumătate, să-l deruleze la început.

Aceasta este o abordare semnificativ diferită și una care ar putea câștiga o mulțime de tracțiune, deoarece s-ar putea să nu se simtă atât de diferită de experiența TV pe care o folosesc consumatorii. Cu toate acestea, acesta se va baza în mare măsură pe acordurile cu companiile media pentru drepturile de conținut; ceva Apple se luptă cu ea însăși.

Amazon

La fel ca Microsoft, zvonurile au inceput sa incalzeasca faptul ca Amazon incearca sa-si creeze propriul set-top box pentru a lua pe toti venirii. Nimic nu a fost confirmat încă, deci nu există nici o garanție că caseta este chiar dezvoltată. Dacă ipoteza se dovedește a fi meritată, atunci se pune întrebarea dacă această nouă casetă ar transmite conținut din alte surse decât Amazon. Dacă comprimatele Kindle Fire sunt o indicație, atunci este puțin probabil. Amazon îi place să păstreze puțină leșie pe dispozitivele sale, atât de mult încât comprimatele Fire să ruleze pe Android, dar sunt configurate diferit. Nu există acces la Magazin Play deoarece Amazon curăță totul, așa că dacă nu este sigur de asta, nu face tăietura.

Și totuși, Amazon Prime Video a avut succes, cu peste 41.000 de episoade de conținut disponibile în prezent. Un acord cheie cu Viacom adaugă o greutate suplimentară catalogului și faptul că cinci serii originale sunt produse exclusiv pentru Prime poate fi o mișcare îndrăzneață pentru a crea o reputație ca fiind unul dintre cele mai bune locuri pentru a merge în flux. Din nou, caseta este speculativă pentru a începe, dar ce fel de blocare și cheie această casetă fantomă ar avea este o altă întrebare.

Ce se va întâmpla atunci când praful se oprește după ce toate aceste companii vor să ia o bucată din plăcintă, este cineva ghici. Dar ceea ce toți par să recunoască este că televiziunea deja metastazează în ceva pe care Big Media se străduie să îl conțină. Ceea ce face ca întregul proces să fie interesant este că nimeni nu pare să știe cel mai bun mod de a oferi tot ce vrea spectatorii într-un singur pachet. Cine iese pe partea de sus și cine pierde probabil va depinde mai mult de felul în care pot fi făcute oferte de conținut din spatele locului decât de cât de slick sau sofisticat este un UI la livrarea bunurilor. Dar, hei, poate e ceva ce le lipsesc toți, iar aceste companii mari dau impresia că știu ce înseamnă asta.

[ Nota Editorului: Acest articol a fost actualizat pentru a include informații noi publicate de Wall Street Journal]