Etón lansează cutia de boom Rukus XL - Home Theater - 2019

American Red Cross SOLARLINK FR360 Emergency Radio by Etón (Mai 2019).

Anonim

Verificați opinia noastră despre boot-ul Eton Rukus XL.

Etón și-a lansat astăzi noua sa baterie portabilă cu boom wireless Bluetooth Rukus XL, care îmbunătățește caracteristicile pe care le oferă față de modelele anterioare.

Rukus XL este capabil să pompeze 22 de wați prin opt difuzoare (două tweetere, două woofere și patru radiatoare pasive), iar cu adăugarea de Bluetooth, poate reda muzică fără fir dintr-o gamă largă de dispozitive, inclusiv computere, smartphone-uri și tablete . Butonul Bass Boost adaugă un plus de bas pentru muzică, doar pentru caz. Panoul solar monocristal de 72 de square-inch poate reîncărca acumulatorul XL de la gol până la umplere în cinci ore, deși puteți reduce timpul la jumătate conectându-l la o priză cu adaptorul de ca inclus.

La o încărcare completă, XL-ul poate continua să asculte muzică timp de opt ore, dar acest lucru va varia în cazul în care caseta se încarcă, de asemenea, pe un dispozitiv portabil. Mai degrabă decât echiparea casetei cu un conector Lightning, Etón a devenit universal prin introducerea unui port USB în schimb. Acest lucru permite ca aproape orice dispozitiv să fie încărcat, dar nu se pare că un telefon se poate fixa în interiorul compartimentului frontal în timp ce un cablu este conectat acolo. Dacă nu există cablu, telefonul sau iPod-ul se pot potrivi perfect și pot rămâne pe loc prin intermediul unei curele care o asigură. Ușa compartimentului se închide pentru a adăuga un nivel suplimentar de protecție.

Un mâner de transport care este introdus în cutie permite transportul mai ușor. Nu se pare că cutia este rezistentă la stropi, așa cum au fost unele cutii de boom anterioare ale lui Etón, dar se pare că au fost construite cu o oarecare durabilitate, având în vedere împingerea companiei pentru utilizarea în exterior.

Rukus XL este disponibil acum la Amazon pentru 200 de dolari.