Empire State Building a aprins New York City cu un spectacol de lumină din 4 iulie - Emerging Tech - 2019

Calling All Cars: A Child Shall Lead Them / Weather Clear Track Fast / Day Stakeout (Mai 2019).

Anonim

Pentru aceia dintre noi care suntem în New York și împrejurimi pentru Ziua Independenței, producția anuală de focuri de artificii a lui Macy este un punct de bază pentru festivitățile de noapte. Noaptea spectacolului pirotehnic difuzat de-a lungul unui playlist curate de Usher. În timp ce unii ar putea susține că maiestatea focurilor de artificii nu se potrivea cu cele mai bune 40 de melodii pe care le-a ales cantaretul R & B, Empire State Building a intrat în groove.

Deoarece reperul din New York a fost echipat cu un nou sistem de iluminare cu LED-uri toamna trecuta, Empire State Building (ESB, pe scurt) a facut toate incercarile de a se potrivi culorilor sale cu evenimentele curente. În timpul ultimelor alegeri prezidențiale, luminile au oferit rezultatele obținute în urma unui sondaj, luminând diferite nuanțe de roșu și albastru, pentru a desemna procentajul de voturi dintre președintele Barack Obama și candidatul republican Mitt Romney. ESB a oferit, de asemenea, un spectacol de lumină sincronizat pentru a se potrivi cu performanțele live ale cântăreței Alicia Keys.

Această emisiune similară de lumină sincronizată a revenit pentru spectaculosul noaptea trecută, în care artistul de design de iluminat Marc Brickman a folosit playlistul lui Usher pentru a se potrivi cu luminile melodiilor și focurilor de artificii. Cu noul sistem, ESB nu numai că poate să lumineze în 16 milioane de culori diferite, dar prezintă și efecte cum ar fi răsplata, blițul, mersul, stroboscopul și pulsația. Pentru New York-ii din partea de est a orașului, care nu au putut să-și dea seama de focurile de artificii peste râul Hudson, spectacolul ESB a oferit spiritul patriotic. O mulțime de oameni nemaipomenindu-se pe Twitter pentru a-și bate joc de producție.

Empire State Building este TURNT UP zeul meu

- Jenna Wortham ♥ (@jennydeluxe) 5 iulie 2013

Oricine a programat lumina deasupra clădirii Empire State să se sincronizeze disco cu afișajul de focuri de artificii în seara asta - te salut!

- neil harris (@punkdafunk) 5 iulie 2013

"Parteneriatul celei mai faimoase clădiri din lume cu cele mai cunoscute spectacole de artificii din lume se poate întâmpla doar în New York", a declarat Anthony Malkin, a cărui familie gestionează ESB, într-o declarație. "Deoarece caracteristica iconică a orizontului New York City, suntem onorați să avem această ocazie să adăugăm luminile LED de necontestat la sărbătoare." Malkin promite că sistemul ESB este proiectat pentru evenimentele actuale și impactul cultural și nu este strict pentru publicitate. Cu lumini curcubeu sărbătorește parada de pride de săptămâna trecută și alb-roșu roșu pentru 4 iulie, nu este greu pentru ESB să găsească culori relevante pentru a încânta mulțimea.

Dacă ați pierdut spectacolul de lumină ESB de ultima oară, iată o șansă să vizionați fragmentul în format Full HD.