Tava inteligentă pentru ouă vă permite să verificați de la distanță prospețimea ouălor - Smart Home - 2019

The Great Gildersleeve: Jolly Boys Election / Marjorie's Shower / Gildy's Blade (Mai 2019).

Anonim

Nu exagerăm când spunem aproape totul - TOATE! - este activată aplicația. Aparate de aer condiționat tradiționale? Verifica. Becuri? Verifica. Carne de ou? Da, verifică și asta. A ajuns într-un moment în care începem să punem gadget-uri în interiorul frigiderului.

Cel mai recent design al parteneriatului Quirky + GE, Egg Minder este o "tava inteligentă de ou" care se sincronizează prin Wi-Fi, astfel încât să puteți utiliza telefonul pentru a verifica cât de multe ouă sunt lăsate în coș, urr, cutie. De asemenea, vă informează când cel mai vechi a intrat acolo, astfel încât să știți cât de proaspete sunt ouăle dvs. și cât de multe ar putea fi necesare pentru următoarea excursie la supermarket. Aplicația propusă vă permite să selectați fiecare ou unul câte unul pentru a verifica durata de valabilitate. Fiecare tavă deține până la 14 ouă și are nevoie de două baterii AA pentru a rula.

Desigur, aceasta este doar o caracteristică de folosit când nu sunteți acasă. Când vă pregătiți să gătiți și doriți să vedeți ce ouă să utilizați mai întâi, o lumină LED încorporată indică, de asemenea, ce ou este cel mai vechi și, prin urmare, trebuie să meargă înainte de restul. Tava poate răspunde la deschiderea frigiderului, astfel încât să nu înceapă să clipească când ușa este închisă, economisind bateria. În plus, un capac din plastic păstrează întreaga tavă acoperită pentru a preveni spargerea accidentală.

Din moment ce Einger Minder sa mutat de la design până la faza prototipului "Next", Quirky are nevoie de ajutorul tău pentru a decide punctul de preț. Cât ai plăti pentru confortul suplimentar? Dacă gospodăria trece prin multe ouă în mod regulat, ne gândim undeva între 15 și 25 de dolari pare să merite investiția și tehnologia înaltă. În plus, am dorit întotdeauna să lipim gadget-uri în frigider și să vedem dacă au trecut ultima dată - și acest instrument răcoros are de fapt un scop!

Uita-te la CEO-ul Quirky Ben Kaufman demonstrează Egg Minder în video de mai jos.