Grillul pentru grătar Churrasco promite prepararea cărbunelui la viteza de aprindere a gazului - Smart Home - 2019

Gary Yourofsky - The Excuses Speech, 2014 (Mai 2019).

Anonim

În timp ce restul Americii se pregătește pentru un gratar de Ziua Independenței, restul de noi din New York încă încearcă să ne dăm seama cum să salvăm această vacanță ploioasă. S-ar putea să fi auzit că iunie 2013 a fost una dintre cele mai umede istorii din regiunea de nord-est, iar acele nori rămân în cursă în această săptămână de sărbători.

Deci, pentru cei care nu pot ajunge destul de în aer liber în acest sfert al lunii iulie? Check out Grătarul E Churrasco. Sigur, grilele portabile nu sunt un concept nou, dar aceasta este o mașină care vă poate oferi aroma de preparare a cărbunelui la viteza unui grătar cu aprindere prin gaz. Doar trageți grătarul pentru a face căldură, apoi opriți gazul și continuați să gătiți peste cărbuni pentru acel gust fumător. Puteți opta pentru a gratar peste gaz doar dacă nu sunteți de cărbune. Dimensiunile compacte înseamnă, de asemenea, că, dacă se întâmplă să se vadă un soare din nori, mașina poate fi transportată cu ușurință.

E Churrasco este un mod simplu de a grăbi rapid carnea și legumele pentru o mică adunare. În timp ce nu vine cu o hota (cel puțin nu încă, aceasta pare a fi o soluție ușoară add-on pentru companie), promite timp de gătit rapid pentru cei festive și foame. Ei bine, poate doar cei flămânzi.

Puteți obține E Churrasco de la Everdure cu sediul în Australia la 300 AUD AUD (274 USD).