Dyson Hot + Cool pe mâini: Este ceea ce Goldilocks ar fi vrut - Smart Home - 2019

Global Warming or a New Ice Age: Documentary Film (Mai 2019).

Anonim

Dacă vara dvs. a fost la fel de schizofrenică ca cea a New York-ului în acest an, atunci într-o zi vă veți topi în somn, doar pentru a vă trezi și a pune un pulover pentru a combate dimineața rece. Doamnele din biroul nostru se tachinează tot timpul pentru a arde încălzitoarele în timpul verii. Pur și simplu nu putem ajuta. La fel ca Goldilocks, nu vrem vreme prea cald sau prea rece. Vrem doar așa.

Deci, vine încălzitorul ventilator Dyson Hot + Cool fără blade. Cu o singură mașină, puteți păstra același turn în cameră, pe tot parcursul anului, pentru a ajuta la reglarea temperaturii. Versiunea AM05 testată este de asemenea cu 33% mai puternică decât predecesorul său AM04. Cu un motor care se rotește până la 9 000 de rotații pe minut, este ca și cum ai avea un mic jet în camera ta, cu singurul scop de a te face să te simți confortabil. Sau, stii, cool. Oricare ar fi ziua.

Configurare

Mașina Dyson Hot + Cool este o operă de artă - dar ați știut deja despre asta de la Dyson. După ce treceți peste versiunea inițială "Ooh, este atât de drăguță", care este obligată să vină din dezarhivare, configurarea este literalmente un proces în două etape. Rotiți ventilatorul cu fața în jos și înșurubați baza până când auziți un clic. Îndepărtați autocolantele de precauție, conectați utilajul și este gata de plecare.

Aparatul Dyson Hot + Cool vine cu o telecomandă și butoane de pe doc pentru a vă ajuta să găsiți temperatura dorită de la 32 la 99 de grade Fahrenheit, oferind mult spațiu pentru ajustare.

Funcționalitate

Butoanele de pe telecomanda Dyson Hot + Cool se potrivesc cu docul. Butoanele roșii și albastre indică mai cald sau mai rece și fiecare apăsare pe butoanele săgeată laterală transformă sau nu oscilațiile. De asemenea, puteți înclina manual partea superioară a ventilatorului înapoi sau înainte pentru a direcționa fluxul de aer și intensitatea aerului trece de la un nivel de la 1 la 10.

Linia Dyson de ventilatoare cu bile funcționează pe tehnologia "Air Multiplier Technology", un design care ia motorul folosit în mod normal pentru a genera aerul într-un ventilator tradițional și îl instalează în interiorul bazei. Aparatul suge aerul, rotește aerul mai rece sau mai fierbinte până la suprafața inelului și o suflă printr-o deschizătură rotunjită pentru a ajuta la înmulțirea aerului direct. Acest design permite concentrarea fluxului de aer - în plus față de eliminarea bulelor de aer deoarece nu există lame pentru tăierea circulației.

Cu motorul nou și îmbunătățit din modelul AM05, sistemul Hot + Cool este proiectat pentru a obține camera la temperatura dorită într-o manieră mai rapidă și mai eficientă din punct de vedere energetic. Rețineți că funcționează numai ca ventilator în modul de răcire, deci veți avea nevoie de un aparat de aer condiționat dacă doriți să scăpați de temperatură, mai degrabă decât să creați o briză.

La momentul testării, temperatura exterioară a fost stabilă la 80 de grade. Hot + Cool a făcut o treabă excelentă ca ventilator la setarea de 32 de grade și avea nevoie doar de o intensitate de 1 până la 3 pentru a menține camera de picior de 350 de metri pătrați. Oricare mai mare și se aude în mod vizibil, dar nu este mai puternic decât un ventilator de laptop obișnuit.

În cazul în care Hot + Cool straluceste este ca un incalzitor. Are o gamă impresionantă de până la 1, 200 de picioare pătrate pentru o mașină de dimensiunile sale. În spațiul nostru de subsol de 700 de metri pătrați, mașina a încălzit întreaga cameră în mai puțin de 20 de minute. Datorită design-ului fără bile, transportul în jurul casei este, de asemenea, ușor. Rețineți că cablul de alimentare nu este foarte lung, deci va trebui să-l puneți într-un loc bun în apropierea orificiilor de ieșire sau un cablu prelungitor.

Sigur pentru copii

Chiar și în modul de încălzire, termoplasticul care înconjoară butoanele de pe doc este rece la atingere. Dacă copiii sau animalele de companie bat în timp ce rulează în jurul casei, mașina se oprește automat. Nici o lamă nu înseamnă nici o cale pentru copii să-și încurce părul sau degetele prinse în grila, deși îi vei jefui de simpla bucurie de a face zgomote de robot în fața unui fan tradițional. Acesta este un moment în care vă puteți sacrifica pentru o mașină extrem de funcțională, nu?

O mica gripa: telecomanda este putin in partea mica a lucrurilor. Ați putea considera că este minimalist pentru birou sau pentru un birou de licență, dar poate fi ușor de pierdut într-o casă plină de copii și alte gadget-uri mobile.

Ar trebui să-l cumperi?

Este rar întâlni un dispozitiv care combină designul, utilitatea și siguranța atât de bine într-un dispozitiv portabil electronic. Fiecare piață de gadget are propriile sale pionieri de lux - Bang & Olufsen pentru home theater, Apple pentru dispozitive mobile, pentru a numi câteva - totuși este greu să găsești pe cineva care a fost vreodată rivalizat cu Dyson în aparatele de uz casnic. Un bun incalzitor de spatiu deja costa aproximativ 100 $, si probabil vei cheltui un alt $ 50 pentru un fan portabil. Dyson Hot + Cool se căsătorește atât într-un aspect elegant, încât concurenții încă nu se potrivesc.

Din nou, ar trebui să rețineți că funcția de răcire nu are rolul de a înlocui un aparat de aer condiționat. Dacă s-ar întâmpla, considerăm Hot + Cool o afacere extremă chiar și la 400 de dolari. Deocamdată, este o investiție costisitoare, dar demnă pentru un dispozitiv care oferă mai mult decât un ochi. Și asta spune multe, având în vedere cât de minunat este acest lucru. Chiar și Goldilocks nu și-ar schimba mintea.

Dyson AM05 Hot + Cool este disponibil pentru $ 400 în albastru, argintiu sau negru și nichel.