Dyson oferă podele din lemn cu rigiditate, cu noul său hibrid hibrid de vid - Smart Home - 2019

GAURA DE HOTA AERISIRE CENTRALA 0749957149 (Mai 2019).

Anonim

Știi cum știu că tocmai ai curățat apartamentul? Când întregul loc miroase ca un mop umed Swiffer. Aproape toata lumea din prima lume recunoaste un miros floral Swiffer in primele lor whiffs, dar acest standard ar putea sa se schimbe acum in momentul in care Dyson intra pe piata de mop.

După cum știți, Dyson este cunoscut pentru linia sa de aspiratoare de înaltă calitate, futuriste Dual Cyclone. În acest an, compania a lovit piața de podea cu deznodământul dezamăgitului Dyson Hard: un hibrid de hârtie cu vacuum care poate suge atrocitățile de pe podea, în timp ce o cârpă umedă șterge suprafața. Dyson Hard (da, imi chicotez imatur) este in esenta o combinatie intre Dyson Digital Slim si un nou cap de curatat care contine doua margini de vacuum, care aseaza un suport de mop umed. Acest lucru vă permite să aspirați podeaua, să frecați suprafața și lăsați marginea posterioară a mașinii să aspira murdăria rămasă.

Deoarece porțiunea de vid a modelului Dyson Hard seamănă cu modelul Dyson Digital Slim, funcționează și pe tehnologia Root Cyclone alimentată de un motor digital. Dacă nu doriți să ștergeți podelele, capul este detașabil, astfel încât să puteți utiliza vidul pentru a vă curăța mașina sau spațiile mai mici din spatele mobilierului. Dyson se mândrește cu faptul că motorul Hard se poate roti la 110 000 rpm, oferind o putere extremă într-un corp compact. "Pentru că trebuie să ai o aspirație fantastică în cap", a spus Sir James Dyson de la Imperiul Dyson în show-ul de astăzi. Da, încă înfricoșător.

În experiența noastră cu Digital Slim, ne-a plăcut cât de eficient a curățat covoarele în doar câteva măturături. Cu toate acestea, durata de viață a bateriei a fost minimă la doar 20 de minute în modul obișnuit, așa că sperăm că Dyson a făcut un upgrade la acest nou model. La 330 dolari, Dyson Hard este de fapt mai puțin costisitor decât DC44 pe care l-am examinat, dar dacă acel punct de preț vine cu un motor îmbunătățit, poate ne așteptăm la o baterie mai mare. În plus, sperăm că Dyson va descoperi o modalitate de a vinde noul cap de curățare cu vid vid ca atașament pentru cei care dețin deja un Digital Slim. Poate că o vor numi Dyson Blow-J.

Nu există date despre disponibilitate anunțate încă, dar dacă sunteți foarte interesat, Dyson ia în prezent informații de contact pentru lista sa de discuții.

Actualizați 07/15/2013: Dyson ne-a luat într-adevăr un titlu și ne-a furnizat un videoclip al lui Dyson Hard "bătut de 39, 154 de ori" în timpul testelor. Cum iubim o companie cu un simț al umorului! Dyson a confirmat, de asemenea, că hard-ul va fi disponibil începând cu 3 septembrie, iar durata de viață a bateriei va fi de 15 minute în mod obișnuit și 6 minute la intensitate ridicată. O alocație extrem de mică, dar sperăm că va face treaba așa de repede, nu veți avea nevoie de mai mult de 15 minute.

Uita-te la noua vacuum-mopuri a lua bang blamat de mai jos.