DuPont și PMA își propun să facă totul o suprafață de încărcare fără fir, chiar și blaturi de bucătărie - Smart Home - 2019

Plaquettes de frein : Les conseils de nos garagistes / Top Entretien #1 (avec Denis Brogniart) (Mai 2019).

Anonim

Dacă CES 2013 ar fi fost vreun indiciu, acesta ar fi anul în care companiile încearcă să facă cablurile cât mai învechite. Am văzut acest lucru cu Qi Wireless, o companie care a dezvoltat jetoane pentru telefoane mobile și tablete, astfel încât acestea să devină perfect compatibile cu suprafețele de încărcare fără fir. În timp ce Qi încearcă să obțină la bord producătorii de telefoane, o companie își schimbă focalizarea pentru a face ca suprafețele de încărcare să fie steaua show-ului.

Într-un parteneriat creativ, DuPont Building Innovation și Power Matters Alliance (PMA) s-au alăturat pentru a încorpora soluții de încărcare fără fir sub suprafețele de zi cu zi cum ar fi blaturi, mese și birouri de bucătărie. Într-un exemplu, PMA a instalat un cip fără fir de încărcare sub o suprafață de lucru de granit, astfel încât telefoanele pot încărca instantaneu imediat ce ating suprafața. Unele telefoane, cum ar fi Nexus 4 și Lumia 920, au deja chips-uri de încărcare fără fir; altele, cum ar fi iPhone 5, ar putea avea nevoie de ajutorul unor accesorii cum ar fi cazul Duracell Powermat pentru a adăuga acea funcționalitate.

"DuPont conduce inovația de zeci de ani în domeniul materialelor avansate. colaborarea dintre cele două inovații ale companiei marchează un alt pas înainte în viziunea noastră de a face puterea wireless inteligentă o parte omniprezentă a vieții noastre ", a declarat președintele PMA Ron Resnick pentru Designboom.

În rendering, DuPont și PMA speră că clienții vor putea să aleagă finisajele și culorile blaturilor pe care le-ar face de obicei cu orice renovare la domiciliu. Acest sistem de încărcare fără fir ar fi preinstalat, astfel încât tehnologia adăugată să fie standardă, dând loc unei case mai inteligente și mai curată.

Bucătăria ar fi doar începutul. Dacă cele două companii pot găsi o modalitate de a face acest lucru la scară mai mare - cum ar fi încorporarea spațiilor publice, mese școlare, birou, pentru a numi câteva - aceste suprafețe nu vor necesita niciodată utilizatorii să transporte încărcătoare de sârmă din nou. Imaginați-vă că sunteți un student de colegiu care poate aduce în mod liber laptop-uri la prelegeri fără a fi nevoie să găsească locurile cele mai apropiate de priză, sau încărcarea liniștită a telefonului în timp ce se odihnește pe un fotoliu. Indiferent de prizele de putere limitate, nu va trebui să alegeți dispozitivul care se încarcă mai mult decât altele.

Informațiile despre prețuri și disponibilitate nu sunt confirmate în prezent, însă vă vom ține la curent imediat ce vom afla mai multe.