DT Deals: Hone, dispozitivul de găsire a nimicului, acum pentru 10 dolari oprit - Emerging Tech - 2019

Tutorial incubator CLEO 5 cu dispozitiv de intoarcere (Mai 2019).

Anonim

Înainte ca toate aceste dispozitive noi să vină în acest an, promițând să vă ajute să țineți evidența cheilor și a altor bunuri personale mici, a fost Hone. Hone a lansat pe Kickstarter vara trecută, când a fost unul dintre primele proiecte de acest gen. În cele din urmă, produsul a ajuns la piață și vrem să obțineți o reducere bună pentru așteptare.

Hone este un dispozitiv Bluetooth cu cheie de dimensiuni mari, care se sincronizează cu telefonul smartphone pentru a urmări cea mai apropiată locație. Dacă vă aflați la mai puțin de 150 de metri de elementul original, puteți utiliza identificatorul de proximitate al aplicației, care arată dacă sunteți mai fierbinte sau mai răcoros la locația sa. Puteți să-l atașați pe Hone la tot ceea ce pierdeți de multe ori: chei, portofel, telecomandă, copii. Hei, niciodată nu știi. Testați-vă limitele.

Hone, de obicei, merge pentru $ 60 de vânzare cu amănuntul, dar DT Deals vă ajută să bateți $ 10, astfel încât să puteți opri pierderea cheilor pentru doar 50 de dolari. Hone funcționează în prezent numai cu dispozitivele iOS, dar sperăm că versiunile Android vor veni în curând, astfel încât să nu rămâi în întuneric. Incearca!