DreamWorks se confruntă cu Netflix, noi spectacole începând anul viitor - Home Theater - 2019

How to Train Your Dragon: The Hidden World (2019) - Trailer dublat in limba Romana (Mai 2019).

Anonim

DreamWorks a încheiat un acord multiplu cu Netflix pentru a furniza o serie de emisiuni și filme la serviciul de streaming, plus un angajament de a produce 300 de ore de conținut original, cu primele spectacole care vor fi lansate anul viitor.

Conținutul va veni de la DreamWorks Animation și va fi inspirat de personaje din trecut, cum ar fi Shrek și The Croods, inclusiv filme de lung metraj care îi implică pe alții. Concursurile animate mai vechi de la Classic Media, pe care studioul le-a achiziționat anul trecut, vor face parte din pachet. Acestea includ She-Ra, Ghost Casper, domnul Magoo și Lassie printre mai multe persoane. Primul spectacol care va începe să difuzeze în decembrie va fi Turbo: FAST, un spectacol despre un melc care va face debutul în iulie, când filmul va viziona teatrele.

Mișcarea marchează o schimbare uimitoare în direcția studioului, care a avut o relație de lungă durată cu firmele de producție. DreamWorks a lansat, în mod tradițional, doar două sau trei filme pe an, concentrându-se asupra unor blockbuster-uri animate cu buget mare, care au oferit un profit mare la box-office, dar acordul oferă acum exclusivitate Netflix asupra conținutului pe care îl va crea studioul. Acest lucru nu înseamnă că DreamWorks nu va face afaceri ca de obicei pentru cinefilii, dar nu pune onus pe serviciile de streaming, spre deosebire de furnizorii de cablu.

Pentru Netflix, mișcarea semnalează o înlocuire oportună după ce serviciul de streaming nu a putut ajunge la un acord cu Viacom privind extinderea acordului de licențiere pentru conținutul lui Nickelodeon. La rândul său, Viacom a semnat un acord cu Amazon pentru a face conținutul disponibil pe Instant Prime. Netflix a încheiat și o afacere pentru a obține noi filme Disney și Pixar pe serviciul care începe în 2016.

Cu toate că termenii financiari nu au fost dezvăluiți, se apropie mai multe detalii despre ceea ce implică acordul.