Spălătorul pentru salată are nevoie de un motor turbo? Ei bine, asta o are - Smart Home - 2019

Salva vieți în timp ce gătea minuni culinare! Loredana vrea să devină cel mai bun chef bucătar (Mai 2019).

Anonim

Este ușor de corelat tehnologia cu viteză - adică, ce este un computer bun dacă nu încărcați jocuri fără probleme sau un motor de căutare bun dacă nu vă răspunde în milisecunde? Dar când vine vorba de tehnologie în bucătărie, este mai rapidă și mai bună?

Sa nu suna ca tipul din reclama AT & T cu copiii din jurul mesei, desigur, dar credem ca este mai rapid preferat. Verificați această mașină de vânătoare de salate Turboline de la marca germană EMSA. Turbolina este echipată cu un motor de pornire mic, astfel încât să puteți rula să obțineți puterea de sucuri în grămada de salate și să lăsați mașina să facă restul pentru a curăța apa din legumele recent spălate.

Pentru a începe, trebuie doar să apăsați butonul de pornire și să trageți cârligul pentru a merge la spinner. Odată ce se execută, lăsați-o până când credeți că salata se topește. Turboline spune că motorul permite o viteză de rotație de 50% mai mare, obținând treaba mai repede, fără a distruge verdeațele cu frunze în limpezime. Când ați terminat, împingeți butonul de oprire pentru a întrerupe rotirea și turnați apa imediat din stratul exterior. Desigur, speram ca acest lucru nu face nimic, praz.

Pentru 45 de dolari, probabil Turbolina nu rezolvă o problemă uriașă în bucătărie, văzând că spinerii de salată nu iau prea mult timp, oricum. Dar dacă vă place ideea de mici motoare cu jet de aer în bucătărie, ați putea compromite dragostea ta pentru toate lucrurile rapide cu acest obișnuit gadget mic.