DJ Roomba devine febra disco cu personalizările ColorWare - Smart Home - 2019

CasaDigi - Home Solution (Mai 2019).

Anonim

Înainte de Moto X și iPhone 5S de aur mitic, cei care doreau să-și jescă gadget-urile mobile au arătat spre ColorWare să-i ajute să-și scoată elementele electronice scumpe și să le trimită în culori vii. ColorWare a fost popular pentru personalizarea tuturor tipurilor de gadgeturi: Xbox, Beats, Macbooks, Leicas, pentru a numi câteva. Acum, însă, că încearcă încet să lucreze pentru a lucra la Magicul Pleasantville, compania sa mutat la aparatele de retehnologizare, începând cu un mixer KitchenAid și Roomba 780.

Steaua spectacolului este personalizarea Roomba, deoarece mixerele KitchenAid au deja culori fructuoase și distractive. ColorWare permite utilizatorilor să definească culorile în opt părți diferite ale Roomba, permițându-vă să faceți ca Roomba să arate ca și cum a aspirat un curcubeu, a participat la alma mater sau a primit un strat de vopsea nouă. Utilizatorii pot alege din 58 de culori diferite, care includ 29 de nuante metalice si 29 de nuante metalice. După ce ați decis schema de culori, puteți să o terminați cu un finisaj mat sau lucios pentru fiecare componentă specifică. Cei care nu știu de unde să înceapă pot utiliza, de asemenea, fila "Inspire Me" pentru a desena idei dintr-o recomandare Choice Designer sau combinații aleatoare de culoare.

ColorWare funcționează prin dezasamblarea fiecărei părți manual de la producătorul original, apoi prin pulverizarea componentelor cu culorile selectate. Apoi, piesele trec printr-o coacere lentă pentru a asigura o uscare chiar înainte ca procesul să se repete pentru a obține rezistență maximă la zgârieturi și vibrații de culoare. Când piesele se răcesc, ele sunt reasamblate cu mâna, toate într-o unitate din Minnesota.

După cum vă puteți imagina, serviciul hands-on nu este ieftin. Originalul Roomba 780 merge deja pentru 600 de dolari, dar noua ediție ColorWare va costa 900 de dolari. Vestea bună este că, dacă dețineți deja un Roomba și doriți să-i dați un makeover, puteți să-l trimiteți pe dvs. și asta va reduce prețul la 250 USD. Serviciul durează aproximativ două săptămâni de la început până la sfârșit. Doar cheltuielile de suflat, dar puteți fi siguri că DJ-ul dvs. Roomba va fi chiar mai funkier decât v-ați imaginat anterior.