Departamentul american de Securitate Internă a scos doar strategia TV a Apple? - Home Theater - 2019

Revolution OS - 2001 - Multilingual (16 languages) (Mai 2019).

Anonim

Panjiva, o companie din New York care urmărește datele de tranzacționare globale, a publicat un post de blog cu privire la facturarea (care este o listă detaliată a unui transfer de mărfuri în formă de primire) care indică faptul că Apple a preluat livrarea a 40, 3 tone metrice ceea ce este descris ca "set-top box" sau set-top box cu funcția de comunicare. Ce presupuneți că înseamnă asta?

Ne putem gândi la mai mult de câțiva oameni (inclusiv noi înșine) care ar dori să spună că o televiziune de la Apple ar putea fi anunțată la evenimentul companiei la 10 septembrie, dar pe baza datelor este puțin probabil. În timp ce un televizor ar putea fi, în termeni foarte vagi și arhaici (și limba engleză a producătorului chinez ar putea fi desigur descris ca fiind liber), să fie descrisă ca o cutie care se află la vârf, este mult mai probabil ca produsul menționat în acest conosament particular este un set-top box în sensul mai convențional al termenului. Cu alte cuvinte: Asteptati-va un nou set TV set Apple TV care va fi anuntat saptamana viitoare.

Nu există nicio garanție pe care am auzit-o vreodată despre un conosament pentru câteva tone metrice dintr-un "produs de afișare" sau chiar ceva atât de flagrant ca "televizor cu funcție de comunicare", probabil că a avut loc, de asemenea. În curând vom ști. Dar, deocamdată, pare clar că Apple are o nouă cutie de televiziune Apple pentru a împărtăși lumea.

Au fost mai multe evoluții care sugerează în ultima vreme că Apple are ceva mare în mânecă în cazul televiziunii - recenta achiziție a serviciului de descoperire video Matcha, discutăm cu Time Warner Cable (majoritatea platformelor Smart TV includ deja o aplicație TWC) brevet care ar transforma iPhone-ul într-o telecomandă universală, o caracteristică de reverberare a anunțurilor și recenta (deși târziu) adăugarea aplicațiilor HBO Go și WatchESPN la platforma sa existentă - dar niciuna din acestea nu înseamnă că va veni un televizor real.

Chiar dacă unul este pe drum în acest an, Apple nu va renunța la setul său de televiziune Apple TV. Această cutie mică este poarta Apple a fiecărei case care nu ar cumpăra un televizor real realizat de Apple. Totul din Apple TV va ajunge oricum la un televizor real.

Deci, în timp ce suntem sceptici că Apple ne va arăta o televiziune săptămâna viitoare, credem că ne va arăta viziunea asupra modului în care televiziunea ar trebui să funcționeze și asta este un pas mare într-o nouă direcție pentru companie. Acesta va fi, de asemenea, o lovitură de-a lungul arcurilor Google, Intel și alții care lucrează la propriile versiuni ale viitorului televiziunii.