Deja Vu: LG și Samsung, atât primul care a vândut televizorul OLED curbat în SUA? - Home Theater - 2019

허경영시애틀강연2부(HKY lectures on Seattle②God(HKY)comes Earth to save pollution,hunger,economic crisis) (Mai 2019).

Anonim

Încă o dată, Samsung și LG se îndreaptă spre TAT în timp ce își mișcă televizoarele OLED curbate. Evoluțiile înregistrate în ultimele câteva ore par a fi straniu de amintirile celor spuse la începutul acestui an la CES 2013, când ambii producători din Coreea de Sud păreau să-și scoată televizoarele OLED curbate din pălării aproape simultan, în ultimul minut posibil. Indiferent, astăzi aflăm că atât Samsung, cât și LG au curbat televizoarele OLED care au aterizat pe teritoriul SUA chiar acum.

Într-o declarație, LG a anunțat că televizorul său OLED curbat 55EA9800 este atât primul OLED care urmează să fie vândut în Statele Unite, cât și primul OLED pentru a obține certificarea afișării THX. Prima unitate a fost dezvăluită astăzi la magazinul Magnolia Design Center din Richfield, Minn. Magnolia lansează magazinele Magnolia în Los Angeles, New York, Miami, Houston, Dallas, San Francisco, Chicago, Seattle și San Antonio. curvy, ultra-subțire TV la un preț sugerat de 15.000 de dolari în următoarele săptămâni. Până la sfârșitul verii, LG intenționează să aibă OLED-ul curbat în magazinele Magnolia din interiorul magazinelor Best Buy la nivel național.

Vestea vine deasupra cuvântului că Samsung a pregătit, de asemenea, televizoare OLED curbate pentru vânzare în SUA, deși aparent la cantități mult mai mici (cel puțin pentru moment). Robert Zohn, proprietar al Value Electronics din Scarsdale, NY., Ne-a spus că magazinul său va avea stocul Samsung KN55S9 în stoc la începutul acestei săptămâni. Un raport recent al CNET indică faptul că Zohn se așteaptă ca televizoarele să sosească în curând și că vor fi și prețuri de 15.000 de dolari - o cifră care va include în mod obișnuit calibrarea și livrarea profesională. De acum, Samsung nu a emis încă o declarație oficială privind disponibilitatea KN55S9 și a refuzat să comenteze această poveste.

Două lucruri despre aceste evoluții ne par a fi ciudate: natura ultimului minut al anunțului LG și faptul că vedem OLED-uri curbate fac debutul lor în Statele Unite în fața OLED-urilor cu ecran plat.

Sosirea unui televizor OLED în SUA a fost foarte anticipată. Aproape fiecare pas în această direcție a fost redactat de mass-media, cu multă atenție în avans și divulgarea oferită de Samsung și LG. Și totuși, aceste cele mai recente debuturi ale produselor par să se grăbească; dacă LG dezvăluie un OLED în mijlocul unui Best Buy, dar nimeni nu este acolo să o vadă, sa întâmplat de fapt? Dacă Samsung își vinde în sfârșit OLED-ul în Statele Unite, de ce este singura confirmare pe care o putem obține de la un singur retailer din New York?

LG a însoțit anunțul printr-un comunicat de presă emis în timpul evenimentului Best Buy și nu ne așteptăm ca Samsung să rămână tăcut de foarte mult timp. Cu toate acestea, într-o epocă în care anunțurile majore despre produse sunt tratate din ce în ce mai mult ca niște deschideri de film de tip blockbuster, descoperim că știrile din această săptămână OLED sunt curioase.

Considerăm, de asemenea, că este ciudat faptul că ambele companii ar alege să introducă ecrane curbate OLED înaintea varietății de panouri plate care a fost în dezvoltare de ani de zile. Capacitatea OLED de a produce o imagine uimitoare, cu nivele de negru de referință, luminozitate intensă și culori ochi-popping este destul de notabilă. De ce împingeți versiunea curbată? Cine a cerut o versiune curbată, oricum? Nu ar fi mai logic să cumperi cumpărători adânc în buzunar la bord cu capacitățile uimitoare ale OLED înainte de a încerca să le cumperi într-un televizor cu adevărat redefinit?

Următoarele săptămâni pot vedea câteva răspunsuri. Și din nou, poate că nu. Oricum, OLED este aici și dacă competitivitatea LG și Samsung în această categorie de produse este ceva de făcut, este probabil aici să rămână.

[ Notă a redacției: Acest articol a fost actualizat pentru a clarifica faptul că LG a publicat comunicatul de presă în timpul evenimentului Best Buy din Minnesota și că evenimentul a fost în faza de planificare timp de două săptămâni]