Baterie moarta? NYC introduce stații de încărcare a telefonului cu energie solară în jurul orașului - Emerging Tech - 2019

Suspense: The High Wall / Too Many Smiths / Your Devoted Wife (Mai 2019).

Anonim

În fiecare moment, nenumărate telefoane mor în întreaga țară. Dar astăzi, câțiva dintre ei din New York vor fi salvați. O companie din domeniul energiei regenerabile, denumită Goal Zero, colaborează cu studioul de proiectare AT & T și Brooklyn, Pensa, pentru o nouă soluție ecologică pentru o astfel de dilemă: stațiile de încărcare cu energie solară, publice.

Stațiile, denumite Street Charge, au un design elegant, modern, prin curtoazia Pensa. Panourile solare de vârf ale panoului Zero, care stau la vârful unui sondaj înalt, se rostogolesc ca niște elicoptere, acționează aceste încărcătoare. Fiecare stație are trei mese mici pentru a vă odihni telefonul în timp ce se încarcă și, cel mai bine, nu veți avea nici măcar griji să aveți un cablu de încărcare cu dvs. Vor exista atât porturi USB încorporate, cât și sfaturi de încărcare pentru conectarea dispozitivului.

"Suntem încântați să colaborăm cu AT & T și Pensa pentru a face din New York o putere puțin mai ecologică și mai solară mai puțin accesibilă", a declarat președintele și CEO al echipei Zero, Joe Atkin. "De prea multe ori audem bipul groaznic de baterie și se întâmplă în momentele cele mai neplăcute. Chargeul pe stradă va rezolva asta. "

Dacă toate acestea vă sunt cunoscute, este posibil să vedeți un prototip mai devreme, care a fost testat în vara trecută în Dumbo, unul dintre cartierele din Brooklyn. Dar în acest an, se vor răspândi mult mai departe. Stațiile au debutat astăzi în Parcul Fort Greene din Brooklyn și, pe măsură ce vara progresează, mai multe stații vor fi adăugate în jurul orașului, în special în zonele cu pietoni. Vă puteți aștepta să le vedeți la Brooklyn Bridge Park, Insula Coney, Parcul Central (la Summerstage), Insula Guvernatorului, Parcul Hudson River, Insula Randall, Riverside Park, Rockaways și Union Square.