D & M Holdings raportează pierderi - Home Theatre - 2019

War of Attrition On The Italian Front - The Ninth Battle of the Isonzo I THE GREAT WAR Week 119 (Iunie 2019).

Anonim

Prindeți câteva gulpsuri mari, uneori, vă pot umple rapid, dar poate duce și la o mică indigestie. Acest lucru sa dovedit a fi cazul companiei D & M Holdings, care a înregistrat rezultate pentru prima jumătate a anului fiscal, încheiată la 30 septembrie 2003, și previziunile sale financiare pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2004 cu Bursa din Tokyo.

În ultimii ani, D & M Holdings a achiziționat branduri audio premium, video și de rețea la domiciliu și este compania mamă a companiei Denon, Marantz Japan, McIntosh Laboratory și Digital Networks America de Nord, care constă în ReplayTV, Rio, și mărcile Escient.

Pentru prima jumătate a anului trecut, D & M Holdings a raportat venituri consolidate de 358 milioane USD (39, 9 miliarde USD), EBITDA (câștiguri înainte de dobânzi, impozite, deprecieri și amortizări) de 10, 1 milioane USD, o pierdere operationala de 845.000 de dolari (92 milioane de dolari), o pierdere neta de 2.3 milioane de dolari (247 milioane de dolari) si o pierdere pe actiune total diluata de circa 2, 75 lei. Aceste cifre sunt în contrast cu veniturile consolidate de 369 milioane de dolari (40, 2 miliarde de lire sterline), EBITDA de 18, 3 milioane de dolari și profit operațional de 10, 1 milioane de dolari pentru perioada de șase luni care se încheie la 30 septembrie. 2002. D & M remarcă faptul că rezultatele pentru perioada de șase luni a anului precedent sunt pro forma pentru comparație datorită achiziției Marantz în mai 2002.

Veniturile din ultimele șase luni au scăzut cu peste 34, 9 milioane de dolari (3, 8 miliarde de dolari), ceea ce D & M spune că este un rezultat al "cererii ușoare de consum în industria premium A / V". Compania declară că deficitul de venit a fost în mare măsură atribuită lui Denon și Marantz.

În ciuda acestui declin al veniturilor din prima jumătate a anului fiscal, D & M a raportat că "afacerea de bază A / V" a înregistrat o creștere a profitului operațional de aproximativ 1, 1 milioane USD (125 milioane USD) față de un an în urmă "Pentru prima jumătate a anului trecut, 30 septembrie 2003, veniturile pentru activitatea de bază A / V au fost de 321 milioane de dolari (34, 9 miliarde de dolari), iar profitul operațional a fost de aproximativ 13 milioane de dolari (1, 4 miliarde de dolari). Compania adaugă că grupul Digital Networks din America de Nord a raportat o pierdere de operare în prima jumătate a anului datorită costurilor de pornire de la relansarea ReplayTV, Rio și Escient ca noi afaceri.

Dar D & M este încă optimist: pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2004, compania declară că va respecta prognoza anunțată pe 7 noiembrie 2003 cu venituri consolidate de 841 milioane dolari (91, 6 miliarde dolari), EBITDA de 50, 5 milioane dolari ¥ 5, 5 miliarde), profitul operational de 30, 3 milioane de dolari (3, 3 miliarde de dolari) si venitul net de 15 milioane de dolari (1, 65 miliarde de dolari). Prognoza veniturilor totale pe an este inca de 62, 5 milioane de dolari (6, 8 miliarde de dolari) mai mica decat proiectia din mai 2003, "reflectand conditiile actuale de piata din segmentul industrial premium A / V".

Compania a luat câțiva pași recenți pentru a-și îmbunătăți poziția, incluzând integrarea McIntosh în platformele sale de dezvoltare și cumpărare și pregătirea pentru a înființa o organizație profesionistă de vânzări profesionale pentru a spori afacerile Denon și Marantz profesionale / semi-profesionale. D & M declară că a ajuns la un acord pentru a stabili o bază de producție în Guandong, China pentru a obține economii de costuri și a întreprins măsuri pentru extinderea activităților de achiziții în Hong Kong și China, în timp ce renunța la uzina din Shirakawa din Japonia într-o filială numită D & M Manufacturing .

Sursa: Stereophile