Cree adaugă cel mai puternic bec LED la colecția cu BR30 de 65W - Smart Home - 2019

Kent Hovind - Seminar 4 - Lies in the textbooks [MULTISUBS] (Mai 2019).

Anonim

Pentru cei care doresc să încerce durabilitatea becurilor cu LED-uri în casele lor, dar nu doresc să facă furci de 200 de dolari pentru fantezia fantezie Philips Hue, Cree a fost întotdeauna alegerea noastră de top alternativă. Becurile cu LED-uri sunt vândute individual, iar în timp ce acestea nu se bucură de controale de culoare disco color conectate la Internet, ele sunt dimmabile și se pot bucura de mai mult de 20.000 de ore de utilizare. De la lansarea lui Cree în piață în urmă cu trei luni, compania a vândut trei variante ale becului său A19: o versiune echivalentă cu 40 de wați și două modele ale becurilor echivalente cu 60 W în "White Warm" și "Daylight LED". Acum, Cree adaugă bulbul BR30 la linia sa, oferind echivalentul de 65W de iluminare, disponibil și în cele două nuanțe de alb.

Am observat anterior că Cree face o treabă interesantă care încearcă să transforme piața către becuri cu LED-uri, mai ales prin păstrarea lor ca niște incandescente obișnuite. BR30, cu toate acestea, începe să preia această estetică futuristă. La fel ca și Hue și LIFX, Cree BR30 are un cap plătat proiectat pentru a oferi un iluminat direcțional mai mult. Cei care doresc să înlocuiască spoturi de lumină sau spoturi de iluminare a sarcinilor vor găsi acest model mai util în acordarea acestui spațiu focului final. Dacă sunteți conștient de mediu, veți fi, de asemenea, fericiți să știți că becul este fără mercur.

Modelul BR30 strălucește la 650 lumeni la 9, 5 W, în valoare de aproximativ 68 de lumeni-pe-watt. Adăugați asta la 25 000 de ore de utilizare și aveți un bec care va dura o perioadă lungă de timp. Spre deosebire de becurile omnidirecționale, cum ar fi becurile tradiționale și chiar și modelul A19, Cree se așteaptă ca utilizatorii să renunțe la BR30 pe lămpi mai lungi, mai degrabă decât la lămpi de masă, de aceea, este important ca compania să sporească cu adevărat durata de viață, la un nivel minim.

Cree BR30 este disponibil acum pentru un bec de 22 $.