Cox testează un pachet DVR de 35 de dolari pe lună, destinat tăietorilor de cabluri - Home Theater - 2019

A day in the life of an ancient Egyptian doctor - Elizabeth Cox (Mai 2019).

Anonim

Detaliate în ierarhia Variety, furnizorul de cablu Cox Communications testează beta un pachet de abonament la internet mai puțin costisitor, care include serviciul DVR de cloud pentru înregistrarea programării. Probabil, direcționarea către segmentul de consumatori, care este serviciul premium de televiziune pentru servicii de abonare, cum ar fi Netflix și programarea gratuită a rețelei de înaltă definiție, oferă serviciului de televiziune FlareWatch de 35 de dolari pe o lună de 35 de dolari, care oferă acces la 97 canale în plus față de treizeci ore de stocare a norului DVR.

Realizând testul în rândul unui segment de consumatori din Orange County, California, FlareWatch include accesul la rețeaua locală în plus față de rețelele de cablu precum ESPN, ESPN2, TNT, Disney Channel, ABC Family, Fox Sports West, TWC SportsNet, CNN, CNBC, Nickelodeon, A & E, Discovery, Bravo, SUA, TLC, MTV, Fox News Channel, FX, Food Network și Syfy. "

În mod tradițional, această rețea de rețele de cablu nu era disponibilă în nimic mai puțin decât pachetul de cablu pentru servicii Cox Advanced TV de 64 de dolari pe lună. Cox nu oferă un pachet de bază de 25 de dolari pe lună, dar include doar "CNN, Nickelodeon, Discovery, Istorie, Fox News, Food Network și SUA".

Cox oferă acest acces la televiziunea prin Internet prin Fan TV, un set-top box care încearcă să simplifice descoperirea de conținut, oferind în același timp acces la conținutul live de televiziune. Fan TV Box este la prețul de 99 dolari și consumatorii pot conecta până la trei unități în jurul valorii de acasă la serviciul FlareWatch. FlareWatch nu oferă acces la surse alternative de streaming video precum Netflix, Vudu sau Hulu Plus, astfel încât consumatorul va trebui să cumpere un dispozitiv ca Roku 3 pentru a avea acces la aceste servicii.

Presupunând că experimentul FlareWatch are succes, Cox ar putea lansa serviciul la nivel național. Acest lucru ar putea submina concurenții, în plus față de câștigarea înapoi tăietoare de cabluri care ditched cablu din cauza costurilor scumpe de abonament. Întrebat despre o lansare mai largă a serviciului, purtătorul de cuvânt al Cox, Todd Smith, a declarat: " Rezultatele și feedback-ul clienților vor determina dacă vom continua cu planurile viitoare ".