Cuplarea unui receptor A / V cu Spotify Connect? Este posibil să aveți deja unul - Home Theater - 2019

Prima instalare - Decodor Humax HD RCS RDS (Mai 2019).

Anonim

Recent am raportat noul serviciu de conectare al Spotify, care permite utilizatorilor să transfere în mod activ redarea listelor de redare Spotify către alte dispozitive, cum ar fi receptoarele A / V și sistemele wireless de difuzoare prin WiFi. Din păcate, orice excitare asupra audiției noului serviciu a fost scurtată pentru mulți, deoarece trebuie să existe o piesă hardware necesară (un microcip special) în dispozitivul respectiv pentru a lucra cu noua caracteristică de streaming.

Cu toate acestea, știrile recente de la Yamaha ar trebui să ofere multor utilizatori (mai ales celor care au receptoare mai noi Yamaha) un motiv pentru a re-sărbători. În timp ce detaliile sunt încă uimitoare, Yamaha a lansat o listă a receptoarelor sale curente, care încorporează deja chipul râvnit, oferind câțiva norocoși proprietari Yamaha care doresc să se înscrie pentru serviciul premium al Spotify, un mod complet nou de a juca.

Lista recent publicată a echipamentului Yamaha compatibil cu Conectarea deja disponibilă pe piață include cea mai mare parte a liniei de recepție a rețelei Yamaha. Pentru a vedea dacă ta a făcut tăietura, verificați lista completă de mai jos.

După cum am menționat anterior, alte companii AV precum Argon, Bang & Olufsen, Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Revo și Teufel vor fi, de asemenea, compatibile cu noul serviciu, deși în acest moment nu este clar dacă chipsurile Connect prezent în dispozitivele din listă care sunt deja pe stradă. De asemenea, este important să rețineți că există și alte modalități de difuzare în hi-fi cu Spotify, cum ar fi Bluetooth și Airplay. Dar compania speră să vă eficientizeze streaming-ul prin proprietatea sa.

Utilizatorii cu echipamentul compatibil care doresc să încerce Conectarea vor fi obligați să descarce o actualizare a firmware-ului, precum și să facă upgrade la serviciul premium al Spotify, dacă nu sunt deja abonați. Informațiile vin în continuare, dar deocamdată, iată o listă completă a receptoarelor Yamaha cu chips-uri prietenoase de conectare deja existente la bord:

  • AVENTAGE Preamplificator: CX-A5000
  • Seria AVENTAGE Receptoare AV: RX-A3030, RX-A2030, RX-A1030, RX-A830, RX-A730
  • Receptoare AV de tip RX-V: RX-V775WA, RX-V675, RX-V575, RX-V475
  • Receptoarele AV subțiri din seria RX-S: RX-S600
  • Receptoare AV de serie HTR: HTR-4066
  • Receptoare AV de serie TSR: TSR-6750WA