ConEdison oferă kituri pentru a ajuta clienții NYC să dețină "Smart ACs" - Smart Home - 2019

Ken O'keefeThe People's voice Middle East show 2 with subtitles (Mai 2019).

Anonim

Doar pentru că o mulțime de dispozitive "inteligente" care funcționează pe bază de aplicații afectează în mod constant piața, asta nu înseamnă că trebuie să răscumpărați totul în casa dvs. pentru a face lucrurile la zi. Ei bine, cel puțin nu pentru aparatele de aer condiționat această vară ciudată. ConEdison și ThinkEco s-au alăturat pentru a oferi clienților din New York librării kituri "smartAC Modlet" care pot transforma orice condiții existente de aer într-unul conectat la Internet, permițând utilizatorilor să controleze temperatura de la dispozitivele mobile.

Modulele de modlet sunt parte a programului coolNYC conceput pentru a permite clienților ConEd să-și gestioneze mai bine consumul de energie. Kitul este livrat cu un adaptor de alimentare care se conectează fie la aparate de climatizare cu ferestre sau în picioare, cât și un receptor USB pentru a conecta aparatul la Web. De acolo, clienții pot ajusta temperatura de la un termostat de la distanță sau prin telefonul smartphone printr-o aplicație personalizată. De asemenea, clienții pot urmări consumul online pentru a vedea utilizarea în timp real afișată ca grafic.

Echipa ThinkEco a promovat dispozitivul la Săptămâna CE din New York și a spus că clienții ConEdison din oraș sunt eligibili să primească un kit de modlet pentru cât mai multe aparate de aer condiționat din propria gospodărie. Clienții se pot înscrie, de asemenea, pentru rabaturi de 25 de dolari pentru a-și recupera conturile de energie electrică ca un stimulent pentru a se alătura echipei coolNYC. Pentru rezidenții din afara Marei Mări, nu ești în întregime noroc. Modulul smartAC Modlet ar putea să nu fie gratuit pentru voi, dar le puteți cumpăra online la un set de 140 $, astfel încât și dvs. puteți transforma AC într-o mașină cu aplicații.

Modulul de modlet este un mod elegant de a vă transforma mașinile obișnuite în dispozitive inteligente, mai ales atunci când apartamentul dvs. nu vine cu aer central încorporat. Deoarece modlet-urile sunt portabile, ele merg și oriunde te îndrepți, făcându-le convenabil pentru chiriași sau călători perpetuu. Este posibil ca acestea să nu pară atât de blandești ca Cuibul, dar este cu un pas mai aproape de a crea o locuință inteligentă pe un buget.

ThinkEco vinde, de asemenea, modleturi regulate pentru a ajuta clienții să urmărească consumul de alte aparate decât aparatele de aer condiționat de pe Web - pur și simplu nu le veți putea controla printr-o aplicație. Această versiune se vinde pentru doar 50 de dolari.

Kitul smartAC Modlet se află în vânzare astăzi, cu aplicații disponibile atât pe iOS, cât și pe Android.