Concept frigider fără ușă nu vă va lăsa să uitați ce este în interior - Smart Home - 2019

Pastor Steven Anderson "The Book of Revelation: Chapter 3 of 22" (Mai 2019).

Anonim

Ești genul de persoană care aruncă o cutie de resturi în frigider, doar pentru a uita că a fost vreodată acolo? Un student de proiectare a imaginat că soluția la acest lucru ar fi dacă ați putea să vedem ce este în frigiderul dvs. ori de câte ori umblați … deci ce este mai bine să faceți acest lucru decât să eliminați ușa ca întreg? Stai, da?

Pare o idee nebună, dar în conformitate cu logica lui Ben de la Roche, frigiderul său fără ușă ar putea să nu pară așa de sălbatic cum v-ați imagina. Designul conștient de energie prezintă panouri hexagonale care acționează ca o deschidere pentru fiecare element introdus. Frigiderul - interesant numit Impress - nu are puterea să răcească nimic până când nu realizează că un obiect este înăuntru și chiar și atunci mașina va răci numai zona în care este localizat elementul.

"Impress este un zid de refrigerare care ține alimentele și băuturile pentru tine, în aer liber și nu în spatele ușilor închise, așa că îți vei aminti întotdeauna prânzul pe care l-ai pregătit pentru muncă sau vei găsi gustul la miezul nopții cu ușurință", de la Roche, 21, scrie în intrarea în concurs. "Nu mai pierdeți resturi, pierdeți mai puțin spațiu și economisiți mai mulți bani cu Impress".

Datorită designului de tip fagure, peretele frigiderului poate schimba forma pentru a se potrivi oricarei elemente pe care încercați să le refrigerați. În timp ce ideea va funcționa cu siguranță pentru băuturi și recipiente sigilate, plăcile deschise de alimente sau fructe vor avea nevoie de un capac sau de o folie de plastic pentru a menține conținutul în vărsare în interiorul acestui design frigorific propus. De asemenea, ne întrebăm cât de bine va funcționa designul pentru supele sau produsele alimentare care trebuie să fie stocate pe orizontală.

Designul eco-friendly și literalmente în afara peretelui a adus lui de la Roche o excursie din Noua Zeelandă în Milano, pentru a-și prezenta intrarea cu speranța de a câștiga premiul mare: 5000 EUR (aproximativ 6, 453 USD) și o perioadă de șase luni stagiu cu Electrolux la sediul său global. Începând cu anul 2003, Electrolux a găzduit un concurs de Design Lab pentru studenții universitari și absolvenți de design industrial. Evenimentul final 2012 pentru concursul de design va avea loc pe 25 octombrie, unde vom spera să vedem mai multe modele incredibile care vin în viață pentru a ne face să ne simțim cu un pas mai aproape de viitor.

Imagine prin Universitatea Massey