Masina de espresso KISS compactă este fabricată pentru minimalistul final - Smart Home - 2019

The Great Gildersleeve: Iron Reindeer / Christmas Gift for McGee / Leroy's Big Dog (Mai 2019).

Anonim

Există o mulțime de lucruri care sunt mai complicate decât trebuie: instrucțiuni de asamblare, hărți, formulare fiscale, pentru a numi câteva. Dacă este o sarcină mai puțin complexă, aveți nevoie de primul lucru dimineața, faceți-vă o ceașcă de cafea sau espresso pentru a începe ziua. Cine are timp să se agite cu măsurarea boabelor de cafea, șlefuirea fasolei menționate și împachetarea într-o lovitură? Vestea bună este că, dacă faceți manual că propria dvs. cafea nu este ceașcă de joe, nimic nu devine mai ușor decât un produs care se numește după principiul KISS.

Evident, inspirat de mantra marinei americane, aparatul Keep It Simply Espresso Swiss este un aparat compact adorabil, care are taste atractive moderne, culori îndrăznețe și un suport pentru pahare magnetice pentru a menține lucrurile în loc. Măsoară aproximativ opt centimetri înălțime, mașina KISS utilizează capsule Amici Iperespresso din Europa pentru a face o varietate de băuturi de cafea. Design-ul promite o băutură rapidă și puternică, comparabilă cu mai multe mașini de dimensiune completă, și o face în tăcere. Clienții pot chiar personaliza aspectul mașinii lor KISS, alegând din patru modele de grilă, trei suporturi pentru capsule și 10 modele pentru a decora rezervorul de apă. Aceste modele sunt opționale, desigur, nu trebuie să alegeți nici unul dintre ele dacă preferați un aspect solid, minimalist.

Mașina fabricată în Elveția vine în 11 culori diferite, este livrată gratuit și are o garanție de doi ani. Deși KISS este ridicol de drăguță, este, de asemenea, ridicol de scump pentru dimensiunea sa. O mașină vă va costa 1 $, 935. Dintr-o dată, această ofertă gratuită de transport maritim pare a fi o mică afacere, nu-i așa?