Comcast X2 set-top box-ul mișcă toate emisiunile de DVR în cloud - Home Theater - 2019

First Look at the New Xfinity Xi5 Companion cable box (Mai 2019).

Anonim

Detaliate pe blogul oficial al companiei Comcast ieri, compania de cablu a prezentat platforma viitoare X2, care va fi lansată pe piețele actuale X1 Platform până la sfârșitul anului. Folosind hardware-ul XI3 DVR, noua interfață va permite utilizatorilor să înregistreze emisiuni de televiziune și filme în memoria nor, mai degrabă decât pe un hard disk în cadrul echipamentului DVR. Fără un hard disk care ocupă spațiu în interiorul lui XI3, dimensiunea fizică a cutiei de cablu a fost redusă semnificativ. De fapt, este probabil mai aproape de dimensiunile set-top boxelor, cum ar fi Apple TV sau Roku 3, decât o cutie de cablu standard.

Hardware-ul XI3 este de asemenea evaluat de patru ori mai rapid decât modelele anterioare utilizând interfața X1, ideal pentru rularea noilor caracteristici ale interfeței utilizator X2. Comcast abonați vor putea personaliza tabloul de bord al paginii de pornire cu aplicații specifice și plăci care sunt relevante pentru obiceiurile personale de vizionare. Designul este oarecum similar cu interfața Windows 8 sau platforma Xbox 360.

După ce interfața tabloului de bord este personalizată, va apărea identic și pe dispozitivele mobile. În ceea ce privește dispozitivele mobile, platforma X2 își va aminti de unde ați rămas când vizionați un spectacol înregistrat pe televizor și vă permiteți să alegeți pe telefonul inteligent sau pe tabletă.

Similar cu Netflix, platforma X2 va face recomandări de conținut pe baza istoricului de vizionare anterior al utilizatorului. Interfața va include, de asemenea, mai mult conținut social, cum ar fi notele de calitate Rotten Tomatoes sau avertismente legate de conținutul corespunzător vârstei. Feedurile Facebook și Twitter pot fi încorporate și în interfața cu utilizatorul X2.

În timp ce utilizatorii X1 așteaptă noile caracteristici ale platformei X2, ei pot profita de noua funcție "Trimiteți la TV" adăugată în această săptămână. Folosind un bookmarklet pe un PC, utilizatorul poate trimite orice pe ecranul calculatorului direct la televizor. Acesta este ideal pentru streamingul conținutului Web, în ​​special a videoclipului Hulu limitat la utilizatorii Web.