CEWeek 2013: Seiki se potrivește cu un televizor HD de 4 inci de 4 inci, pentru acest lucru - 700 de dolari - Home Theater - 2019

Seiki Digital 4K TVs (CE Week) (Mai 2019).

Anonim

În timp ce cele mai multe nume cunoscute în producția de televiziune sunt consumatorii sociabili cu prețuri de 4K Ultra HD echivalente cu cele ale multor mașini, o companie pe care nu ați auzit-o niciodată este așezată într-un colț la CEWeek, făcând tipii mari să pară ridicol. CEWeek, dacă nu ați auzit de ea, industria de electronice de consum este un fel de întâlnire la mijlocul anului. Oferă fiecăruia o șansă de a vedea ce se pregătește în spatele scenei și de a schimba idei despre tehnologie. De asemenea, ne dă un sentiment de ceea ce ne putem aștepta să vedem la CES. Și dacă mișcările lui Seiki sunt vreun indiciu, vom vedea unele războaie de prețuri.

Modelul LG de 84 inchi 4K costa 20.000 de dolari, Samsung 85-incher vine la 40.000 de dolari, 84-incher de la Sony a debutat la 25.000 de dolari, iar setul de 70 de inchi, anuntat recent de catre Sharp, a fost certificat de THX,, 000. Acordat, Sony ofera televizoarelor de 4K Ultra HD la dimensiuni mai mici pentru mai putin, dar modelul de 55 de inci va va inlocui inca 5 000 de dolari. Dar la CEWeek in NYC astazi, Seiki prezinta un HD 4K Ultra HD de 39 inch setat pentru 700 de dolari și cu 4K de 50 de inchi, care poartă un preț de stradă de aproximativ 1300 $.

Cum poate fi aceasta?

Ei bine, dacă întrebați Seiki, veți obține probabil o linie despre faptul că este o companie OEM și cum acest lucru ajută la reducerea costurilor. Veți observa, de asemenea, că aceste televizoare nu oferă aplicații 3D sau Smart TV, ceea ce duce la scăderea costurilor. Ele sunt oase goale, panouri 4K, probabil facute din aceleasi parti de baza gasite in oricare din seturile de 4K de astazi, da, dar asta inseamna ca sunt bune?

Aceasta este întrebarea de 25 000 de dolari. Pentru a afla, este important să puteți privi cum un televizor se ocupă de conținut 1080p, 720p și chiar de definiție standard. Fără niciun conținut 4K Ultra HD disponibil pentru consumatori în acest moment, aceste televizoare trebuie să facă o treabă excelentă de upscaling și trebuie să ofere un fel de putere de procesare pe care producătorii premium o petrec ani în curs de dezvoltare. Până când ne punem mâna pe una, nu putem decât să învățăm presupuneri educate, dar ceva ne spune vechea zicală, "obțineți ceea ce plătiți", ar putea să vină aici. chiar dacă prețul pe seturile mari de nume pare să indice altfel.