CEWeek 2013: Cum CEO-ul Aereo Chet Kanojia dorește să democratizeze televiziunea prin cablu - Home Theater - 2019

Zetetic Zen Karatbars Presentation 2017 Business Lecture If You Are Undecided WATCH THIS! Zete (Mai 2019).

Anonim

La CEWeek 2013, la New York, președintele și CEO-ul CEA, Gary Shapiro, a remarcat în glumă în timpul unei discuții de incendiu că CEO-ul Aereo, Chet Kanojia, nu mai porni mașina dimineața, luând în considerare toată ostilitatea care o înconjoară. atît publicul, cît și Kanojia au avut un rîs bun peste el, nu există nici o îndoială că temperamentele se topesc la rețelele majore în legătură cu ceea ce face Aereo.

Aereo a câștigat o hotărâre judecătorească la începutul acestui an, permițându-i să rămână pe linia de plutire și să ofere programe gratuite de televiziune OTA către abonații din New York prin intermediul internetului, dar ceea ce rămâne neclar este dacă decizia Curții a doua Circuit din New York va proteja compania în alte jurisdicții așa cum se extinde în întreaga țară.

Aereo sa extins în Boston și Atlanta după victoria legală și, potrivit Kanojia, "se va extinde pe un total de 22 de piețe" până la sfârșitul anului 2013. Acest plan ambițios a ridicat mizele pentru rețele, inclusiv CBS și News Corp, care se uită la toate posibilele căi legale pentru oprirea lui Aereo; inclusiv în fața Curții Supreme, unde acest lucru ar putea sfârși în cele din urmă.

Consumatorilor trebuie să li se permită alegerea și adevărul este că nu puteți găsi o singură persoană care este fericită să plătească furnizorului lor 150-100 de dolari pe lună pentru servicii pe care nu le pot utiliza niciodată ".

Kanojia, care a venit în Statele Unite din India pentru studii postuniversitare, a recunoscut că atunci când satul său a primit primul său televizor B & W în 1982, a fost scânteia care la împins în industria unde a lucrat acum mai bine de două decenii.

"Este într-adevăr destul de simplu. Consumatorii s-au săturat să urmărească șapte canale și să plătească cinci sute, "a răspuns Kanojia când a fost întrebat de ce credea că Aereo era necesar.

Kanojia a remarcat că a venit în această țară cu convingerea că America este un sistem de piață liberă și în timp ce aceasta ar părea ca naivitatea din partea sa, el crede că legea și schimbările tehnologice îi vor permite în cele din urmă lui sau unui concurent să prevaleze.

"Televizorul a trebuit să migreze la Internet, iar companiile de cablu au devenit destul de lacomi, cu pachetul de servicii de televiziune, Internet și telefonie. Consumatorilor trebuie să li se permită alegerea și adevărul este că nu puteți găsi o singură persoană care este fericită să plătească furnizorului lor 150-100 de dolari pe lună pentru servicii pe care nu le pot utiliza niciodată ".

Aereo taxează abonații $ 8 pe lună pentru capacitatea de capturare a canalelor locale OTA gratuite pentru vizionarea pe Internet sau chiar înregistrarea lor cu un DVR online. Clienții săi din New York au acces la mai mult de 30 de canale, inclusiv Bloomberg TV. Kanojia a prezentat abilitatea de a viziona prin intermediul unui dispozitiv inteligent și modul în care aplicația este acum disponibilă printr-o cutie Roku.

Întrebat dacă Aereo câștigă bani, Kanojia a evitat în mod tacit această problemă și a direcționat conversația înapoi la misiunea lor principală de a le oferi consumatorilor posibilitatea de a-și controla propriile mijloace de comunicare.

"Consumatorii au dreptul legal la o antenă. Ei au dreptul legal să-l instaleze oriunde doresc pe proprietatea lor și au dreptul legal de a înregistra pentru uz personal ", a răspuns Kanojia atunci când a fost contestat de un membru al publicului în ceea ce privește legalitatea a ceea ce face Aereo.

Aereo nu a apărut în ceea ce privește numărul de abonați pe care îi are în New York, dar când Kanojia a fost apăsat de Shapiro pentru a da câteva cifre, el a răspuns "mai mult de 10 000".

Un lucru despre care Kanojia era clar era că nu avea nici un interes real de a "îmbina tehnologia și conținutul" și că societăți precum Aereo trebuiau să rămână la partea tehnologică unde erau puternice. Răspunsul nu a exclus această posibilitate, însă realitatea este că, odată cu dezvoltarea Netflix, YouTube și Hulu, dezvoltarea și difuzarea propriului conținut original, Aereo ar putea să nu aibă de ales în ceea ce privește scopul financiar dacă dorește să supraviețuiască pe termen lung.

În cele din urmă, cu atâta putere de lobby în interiorul Beltway, rețelele majore pot avea loc în cele din urmă dacă instanțele nu rezolvă problema în favoarea lor, dar este clar că Kanojia are publicul - care este bolnav de a fi fugit de furnizorii săi - în spatele lui.