Săptămâna CE 2013: Monitorul audio preia NAD cu amplificatorul integrat Airstream A100 - Home Theater - 2019

Environmental Disaster: Natural Disasters That Affect Ecosystems (Mai 2019).

Anonim

High-end audio-ul nu isi arata de obicei fata la CE Week, dar in aceasta saptamana la New York am descoperit o bijuterie ascunsa in coltul producatorului britanic, Monitor Audio. Ca parte a noii sale serii de produse Airstream (care include sistemul de difuzoare Desktop AirPlay [$ 500] și ASB-2 Soundbar [$ 1, 600]), este un amplificator integrat de 500 $ AirStream A100.

Ceea ce face Airstream A100 atat de interesant - pe langa forma sa curba - este ca inginerii de la Monitor Audio au impachetat atat de mult o tehnologie intr-o astfel de incinte mici; inclusiv un amplificator de putere Class A / B de 50 W / canal. Cu atât de mulți producători împing în acest moment amplificarea de clasă D, este oarecum surprinzător faptul că Monitor Audio s-ar îndepărta de un amplificator de comutare, care funcționează rece și optează pentru această abordare "veche", dar dovada este în mândria … ascultare. În realitate, șasiul din polimer rigid și din aluminiu turnat sub presiune acționează ca un chiuveta de căldură pentru a menține răcitorul A100 și poate fi orientat fie vertical, cu ajutorul unei baze, fie pe orizontală pe o suprafață tare.

Airstream A100 include, de asemenea, suport pentru Apple AirPlay, DLNA și este compatibil prin intermediul aplicației sale de control cu ​​dispozitive iOS și Android. Monitor Audio include o telecomandă cu A100, dar aplicația pare destul de intuitivă încât să fie tot ceea ce va trebui să o controlați.

Modelul A100 include de asemenea un DAC 24/96, o ieșire subwoofer dedicată, o intrare digitală optică S / PDIF și un singur set de intrări analogice. Există o intrare USB, dar este limitată la dispozitivele de încărcare și asistență pentru setarea Wi-Fi. De asemenea, Airstream A100 prezintă posturi de legare metalice grele, nu cherestele ieftine din plastic, pe care unii producători le lipesc pe cutii, costând de două ori prețul.

A100 apare orientat către ascultătorul de muzică Generation Y, care dorește să transmită fluxul de la un Mac, un PC sau un dispozitiv inteligent, dar dorește și posibilitatea de a extinde sistemul la o dată ulterioară. Doar adăugați ceva asemănător plăcii grafice Pro-Ject Element de 200 $ și stația de sunet Phono Bell Bell VP130 de 250 $, și veți avea la dispoziție un sistem audio de înaltă performanță la nivel de intrare pentru sub 950 $.

Aruncați o pereche de difuzoare de bibliotecă Pioneer SP-BS22 LR care depășesc 127 USD și unele cabluri pentru difuzoare AudioQuest X4 pentru o sumă suplimentară de 100 USD și ați terminat cu mai puțin de 1, 200 USD.

Monitor Audio încearcă în mod clar să fure o parte din tunetul de la NAD, care este pe cale să lanseze primul lot de amplificatoare digitale hibride D 3020 pe piață pentru 500 de dolari și în timp ce cele două produse au multe în comun, NAD oferă suport Bluetooth în loc de AirPlay, în timp ce Airstream A100 omite Bluetooth și nu include un amplificator dedicat căștilor.

Care ar trebui să cumperi? Avem ambele programate pentru revizuire în această vară și bănuiți că va fi într-adevăr o cursă foarte apropiată.