Saptamana CE 2013: Primele impresii ale televizorului Sharp de 70 inch 4K Ultra HD - Home Theater - 2019

FARMLANDS (2018) Official Documentary (Mai 2019).

Anonim

Ultra HD 4K este tot furia chiar acum în lumea televizoarelor de consum, dar este faptul că entuziasmul este limitat la producători și presă, care au nevoie disperată de ceva să vorbească acum despre faptul că 3D este înnegrit într-un colț? Oamenii de la Sharp au investit deja deja în afacerea lor HDTV de mari dimensiuni, dar credem că ar putea să dureze mai mult decât reclamele lui George Takei pentru a face consumatorii cu îndrăzneală să meargă acolo unde nu a mai fost niciun HDTV.

Sharp a luat amploare în prima parte a dimineții, la Săptămâna CE din New York City, cu introducerea unui televizor cu LED-uri LC-70UD1 Ultra HD 4K de 70 de inchi, care va fi disponibil pentru cumpărare până la începutul lunii iulie pentru 8 000 de dolari. este mai mult decât un pic sceptic față de 4K în acest moment, nu există nici o îndoială că modelul Sharp al modelului Aquos Ultra HD 4K este un asomare.

Trebuie să dam mărturii Sharp pentru designul estetic al acestui televizor. Modelul LC-70UD1 are un cadru metalic și o bază elegantă, care va face setul să iasă în evidență. Designul îl deosebește de cele 4K Ultra HD de la Samsung și Sony? Nu chiar, dar ridică barul pentru Sharp care a rămas în această privință și ne îndoim că orice consumator ar obiecta să aibă un design atrăgător atât de atractiv pe peretele lor acasă.

4K LC-70UD1 dispune de un procesor dual-core care să se ocupe de rezoluția sa nativă de 3840 x 2160 și de extinderea conținutului non-4K. În timp ce am văzut câteva produse de la diferiți producători care fac o treabă relativ bună cu Blu-ray, nu suntem pregătiți să înțelegem calitatea imaginii surselor dvs. vechi sau chiar calitatea conținutului de televiziune HD la acea rezoluție. Cel puțin nu încă.

Sharp a împachetat o mulțime de caracteristici în LC-70UD1, inclusiv 4 intrări HDMI 1.4, 2 intrări USB 2.0, un cititor de carduri SD, o ieșire digitală optică și una dintre cele mai bune interfețe utilizator pe care le-am văzut până acum de la oricare dintre modelele sale Aquos.

LC-70UDI dispune, de asemenea, de un sistem de difuzoare audio cu șase difuzoare, inclusiv sistemul subwoofer al lui Sharp, care este integrat în cadrul frontal al setului.

Interfața de utilizator menționată mai sus utilizează hubul Smart Central al companiei Sharp, care include un browser web cu ecran separat, toate aplicațiile majore de streaming media și abilitatea de a naviga pe Internet și de a viziona simultan televizorul.

Aplicațiile de control pentru dispozitivele iOS și Android sunt deja disponibile de la Sharp și arată intuitivă și ușor de utilizat.

Una dintre cele mai bune caracteristici integrate în modelul LC-70UD1 este modul său de monitorizare care transformă setul într-un cadru de imagine de 4K fără a fi nevoie să porniți aparatul. Caracteristica este accesibilă prin intermediul telecomenzii sau al aplicației de control și utilizează o cantitate minimă de energie. O bibliotecă de imagini de 4K va fi preîncărcată pe fiecare set, dar utilizatorii își pot încărca propriile dispozitive de pe dispozitivul mobil sau prin intermediul cititorului de carduri SD al televizorului.

Dacă modelul 4K Ultra HD reprezintă noua vârstă a televiziunii HD, Sharp este oprit pentru un început excelent cu LC-70UD1, care are niveluri negre adânci, o precizie excelentă a culorilor și o rezoluție a ochiului. Cu toate acestea, conținutul zero, în afară de montajele frumoase ale zonei rurale și a păsărilor în zbor, este aproape imposibil să descriem cu orice precizie cum arată televizorul cu orice conținut de televiziune sau film.

Cu toate incertitudinile legate de livrarea conținutului de 4K, considerăm că este prea devreme să facem salt pe modelul 4K Ultra HD, dar suntem încurajați de calitatea primei oferte oferite de Sharp și de ceea ce considerăm un preț rezonabil, având în vedere actualul model LC-70UD1 competiție.