CBS temporar închide în marile orașe după ce nu a reușit să ajungă la tranzacții cu TWC - Home Theater - 2019

Myron Fagan Illuminati secrets, Rothschild aka Deep State recorded 1967 Multiple Subtitles (Mai 2019).

Anonim

După ce nu a reușit să îndeplinească o înțelegere privind disponibilitatea programelor CBS, Time Warner Cable a închis temporar emisiunile rețelei în New York, Dallas, Los Angeles, Boston, Chicago, Denver, Detroit și Pittsburgh. De asemenea, Blackout-ul a renunțat la Showtime, la The Movie Channel (TMC), la Flix și la Smithsonian - fiecare canal dispărând în jurul orei 12:00 ET.

"De la miezul nopții ET, clienții Time Warner Cable din New York City, Dallas și Los Angeles nu vor mai primi posturile lor locale de emisie CBS", a declarat purtătorul de cuvânt al Time Warner Cable, Maureen Huff. "Ne-am oferit să plătim creșteri rezonabile, dar cerințele CBS sunt în afara legii și nedrepte - și vor ca Time Warner Cable să plătească mai mult decât alții plătesc pentru aceeași programare".

Este întotdeauna greu de descifrat care parte a echipei să creadă - ambele companii doresc să câștige cât mai bine în era serviciilor de televiziune online, cum ar fi Aereo, și ambii se învinovățesc pentru că nu fac suficient pentru a mulțumi masele. Este un pic de spus - a spus: Dacă sunteți abonat la TWC și ați urmărit televizorul în ultimele zile, ați fi observat câteva semne de întuneric despre cum CBS a fost lacomă cu privire la tarifele pe care dorește să le continue. În schimb, CBS susține că Time Warner Cable nu este de acord cu termenii concurenți acceptați. Prin întuneric, TWC a afectat aproximativ 3, 5 milioane de case - aproximativ 29% din consumatorul companiei.

Poate că, realizând copilăria situației, nu după mult timp după întârziere, rapoartele de la Twitter menționează că CBS se întorcea în majoritatea orașelor pe care Time Warner le-a susținut că ar experimenta căderea. "La cererea CBS, am oprit întunericul pe canalele lor. Vă voi actualiza când am mai multe informații pe care le pot împărtăși ", a declarat TWC The Wrap. Negocierile au fost prelungite până la 2 august, la ora 17:00 ET.

Bineînțeles, aceasta nu este prima rețea față de drama de servicii prin cablu care a avut loc în ultimii ani. Doar vara trecută, AMC și-a jucat propria luptă cu Dish Network, creând o cascadorie de zombie plină doar pentru a face pe oameni să vibreze. De cele mai multe ori, companiile reușesc să ajungă la un acord în ultimul moment - de această dată, abonații TWC au pierdut canalul pentru aproximativ 30 de minute. Care, dacă suntem cinstiți, probabil că nu a fost chiar așa de mare afacere, deoarece cea mai mare parte a coastei de est ar dormi rapid. Cei care sunt treji sunt lăsați cu episoadele repetate ale lui Mike & Molly și cum am întâlnit-o pe mama ta .

Este ridicolitatea întregii situații chiar și mai mult o scuză pentru clienții să se deplaseze spre servicii de Internet precum Netflix, Hulu și Amazon Instant Video? Să recunoaștem: Chiar și sugestia CBS privind blocarea temporară a fost ca clienții să aibă acces la programare prin intermediul site-ului web al rețelei. Companiile de cablu abia încep să separe propriul lor mormânt.