CBS sprijină TWC pe măsură ce se află în pat cu Verizon - Home Theater - 2019

Tabăra MagiCAMP. Cine sunt oamenii din umbra faptelor bune (Mai 2019).

Anonim

CBS are deja unele dintre cele mai slabe săpunuri de pe televiziunea de rețea, dar acum are un rol principal în seriile sale de scenă dramatică pe scena publică; și se pare că unele dintre cele mai nastice lucrări ale rețelei încă.

Cea de-a doua știre este că CBS și Verizon tocmai au transmis o înțelegere care permite companiei Verizon să transfere canalele rețelelor pe serviciul FiOS TV. FiOS va ajunge chiar să-și extindă ofertele de canal sport CBS pe piețe pe care nu le-a fost disponibilă anterior.

Acordat, în sine, această știre este la fel de remarcabilă ca și politicianul greșit - destul de mult sunteți o întâmplare de zi cu zi a afacerilor. Dar modul în care CBS și-a făcut anunțul este echivalent cu o fraieră de clasă-schooler, care împușcă un coleg de clasă.

Nu trebuie să citiți între liniile comunicatului de presă al CBS pentru a vedea clar că acest anunț este o lovitură intenționată la Time Warner Cable (TWC) în legătură cu o dispută care are clienți TWC pe trei mari piețe - New York, Dallas și Los Angeles - fără programare CBS, inclusiv totul de la The Price is Right to Dexter. Deși nu este prima dată când am văzut furnizorii de conținut și purtătorii de conținut vin la lovituri verbale asupra disputelor (CEO-ul Dish Networks a avut câteva cuvinte alese pentru CEO-ul CBS, Les Moonves, împotriva obiecției sale față de caracteristica auto-hop a lui Dish, Viacom nu era prea drăguță), aceasta se numără printre cele mai scumpe pe care le-am văzut într-o vreme.

În declarație, Ray Hopkins, președintele Distribuției rețelelor de televiziune de la CBS, a spus: "Această afacere a fost atinsă într-o perioadă scurtă de timp …", adăugând mai târziu, "Verizon … oferă servicii excelente numărului său de abonați și ne bucurăm că acest parteneriat va continua și va crește ".

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient de flagrant, mai târziu în lansarea CBS, apelurile TWC vor fi trimise pe covor, "posturile deținute de CBS pe diferite piețe Verizon, inclusiv New York, Los Angeles și Dallas, vor fi distribuite în continuare către FiOS TV abonați.“

Litigiile de acest gen se sfârșesc, de obicei, rezolvându-se în perioade relativ scurte de timp, dar rândurile CBS cu TWC s-au întins pe aproape o lună în acest moment și, pe baza acestei slabe în fața CBS, se pare că va continua cel puțin puțin mai mult.

Între timp, rețelele continuă să rezolve tranzacții care ar întrerupe în totalitate furnizorii de cablu și de satelit. Acordul recent al Sony cu Viacom este cel mai recent exemplu în acest sens.