CBS și Time Warner ajung la afacere, blocarea accesului la Internet să se încheie - Home Theater - 2019

The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Hand / Head / House Episodes (Mai 2019).

Anonim

Cu o durată mai mare de o lună, blocarea CBS pe Time Warner sa încheiat în cele din urmă după ce ambele companii au ajuns la un acord privind negocierea taxelor de retransmisie. Abonatii Time Warner la New York, Los Angeles si Dallas ar fi trebuit sa-si recapete accesul la CBS, la Showtime, la The Movie Channel (TMC), la Flix si la Channelul Smithsonian la ora 18 ora de Est. Acest acord vine la un moment ideal pentru fanii NFL, deoarece jocurile sezoniere regulate încep săptămâna viitoare, iar șase dintre aceste jocuri vor fi difuzate de CBS duminică viitoare. În plus, noua afacere va include accesul la serviciile video la cerere Showtime Anytime pentru spectatorii din zonele de întârziere.

Dincolo de revenirea acestor canale la gama Time Warner, CBS va ridica interdicția privind abonații Time Warner Internet când vine vorba de episoade și clipuri disponibile pentru streaming pe CBS.com.

După întârzierea lunii iulie, CBS a răspuns anterior prin afișarea unui grafic de chemare la îndemână pentru clienții Time Warner de pe CBS.com pentru a încuraja abonații să sune Time Warner și să se plângă de lipsa accesului.

Este posibil ca ambele părți ale negocierii să fi simțit presiune pentru a pune capăt acestei scuze, mai ales cu sezonul de televiziune din toamnă începând din septembrie. În timp ce CBS negociase o rată de retransmisie mai mare, venitul total generat din aceste taxe depinde de numărul de persoane care se abonează la Time Warner.

Dacă o mare cantitate de abonați a abandonat Time Warner din cauza lipsei de CBS și a altor canale deținute de CBS în timpul unei întârzieri prelungite în septembrie, CBS ar fi putut fi plătită mai puțin atunci când canalele s-au reîntors la linia Time Warner în ciuda negocierii unei rate mai mari per abonat . Nici una dintre părți nu a specificat noua rată a taxelor de retransmisie, dar răspunsul din partea CEO-ului CBS, Leslie Moonves, pare să arate o situație pozitivă.