Cauzați o agitație cu asistentul de gătit conectat la aplicații Philips HomeCooker neXt - Smart Home - 2019

TRASEELE DE TRANSPORT LOCAL MODIFICATE (Mai 2019).

Anonim

Vedem tot timpul aparate de concepție de la artiști, designeri și studenți, deci este puțin ciudat - atunci când Philips a decis să dezvăluie conceptul de design al unui nou produs pentru bucătărie. Prezentat la IFA 2013, Philips ComeCooker neXt este cel mai recent aparat pentru conectarea la internet și dorește să vă ajute în perfecționarea acestei rețetă imposibil de risotto.

HomeCooker neXt, o colaborare cu bucătarul britanic și Jamie Oliver, este o combinație de oală, blender și aragaz electric într-o singură mașină. Noua caracteristică a aplicației va permite ca HomeCooker neXt să se sincronizeze cu dispozitivele dvs. inteligente, cunoscând ce rețetă pe care încercați să o gătiți, astfel încât să poată urma pașii de mai jos. De exemplu, dacă faceți risotto creveți, aplicația vă va oferi un ghid pas cu pas cu privire la ingredientele pe care să le tăiați și să le puneți mai întâi. Pentru o rețetă ca risotto, care necesită o agitare constantă, tehnologia AutoStir va timp, de asemenea, procesul de gătire pentru dvs., oferindu-i mâncărurilor necesarul de grasimi intermitent. Desigur, această tehnologie se poate aplica la multe alte rețete, cum ar fi feluri de mâncare salate sau chiar prepararea de paste regulate în apă. HomeCooker neXt poate, de asemenea, aburi diferite produse alimentare, astfel încât să nu trebuie să vegheați în mod constant atunci când legumele sunt licitație.

"Mulți consumatori folosesc deja dispozitivele lor inteligente pentru a găsi noi rețete online, așa că explorăm modalități de a crea un dispozitiv inteligent de bucătărie digitală", a declarat Katrin Hansson, directorul de marketing pentru consumatori, Philips Appliances Kitchen. "Lucrăm împreună cu consumatorii pentru a descoperi idei și pentru a genera idei și așteptăm cu nerăbdare să folosim aceste idei co-create în cadrul parteneriatului nostru cu Jamie Oliver pentru a defini ce va aduce următoarea generație de HomeCooker și alte aparate de bucătărie pentru a ajuta oamenii să trăiască mai sănătoase. "

Integrarea aplicației neXt va fi cu siguranță utilă pentru petreceri de cină atunci când gazda se simte obligată să discute cu invitații, dar nu are neapărat timp să se desprindă de bucătărie. De asemenea, este util pentru oameni ca mine, care au nevoie de un ajutor imens de bucătărie pentru a nu scăpa de carne, legume și paste … sau arde casa jos.

Din nou, din moment ce HomeCooker neXt este încă în fază de concepție, Philips a anunțat încă o dată despre o disponibilitate sau o estimare a prețurilor. Dar dacă nu se va întâmpla în curând, nu vom fi surprinși dacă o companie Kickstarter va sari pe primul loc.