Cambridge Audio dorește să vă simplifice hi-fi-ul cu ajutorul dispozitivului puternic de streaming all-in-one - Home Theater - 2019

Week 9, continued (Mai 2019).

Anonim

Cambridge Audio a prezentat astăzi un nou dispozitiv digital de streaming digital, Minx Xi. Touted ca un sistem de muzică digitală all-in-one pentru audiophile-ul tehnic inteligent, caseta cu dimensiunea pintului este încărcată cu funcții precum Wi-Fi, streaming Bluetooth cu aptX, intrări digitale și analogice pentru conectarea unei game largi de componente și un amplificator de clasă A / B pentru o putere maximă de 55 wați RMS.

Împreună cu setul său caracteristic versatil, unitatea este dotată cu componente hi-fi premium, cel mai important fiind un convertor digital la analogic Wolfson WM8728, Rolls Royce de consumatoare de date DAC. Cu ajutorul lui Wolfson, Minx Xi este pregătit să se ocupe de fișiere WAV și FLAC fără pierderi de până la rezoluția de până la 24bit / 96kHz - împreună cu orice alte fișiere de resursă inferioară pe care le puteți arunca - cu o precizie clară. Și cu compatibilitatea rețelei Ethernet și a rețelei fără fir, ghidată de o sursă de ceas extern, unitatea promite o redare precisă de înaltă fidelitate pentru toate suporturile dvs. media.

Sunet scump? Asta depinde de cum te uiți la asta. La aproximativ 900 de dolari, Minx Xi nu este o achiziție ocazională. Dar dacă nu ați investit deja într-un sistem hi-fi, prețul începe să arate mult mai prietenos. Fără a fi nevoie să achiziționați un amplificator sau receptor separat, Minx Xi oferă o modalitate elegantă și semi-accesibilă de a economisi spațiu și a accesa cu ușurință toate materialele media dintr-o singură sursă - adăugați doar boxe.

Specificațiile complete ale modelului Minx Xi includ două intrări USB de încărcare, trei intrări analogice, intrări digitale Toslink și S / PDIF, ieșiri stereo și subwoofer, o aplicație de streaming wireless pentru Android și iOS și suport pentru Pandora, Rhapsody și BBC iPlayer Radio . Și cu firmware ușor de actualizat, sunt probabil mai multe aplicații să vină.

Nu suntem siguri cum sună sistemul, dar avem unul pe drum, așa că vă vom anunța de îndată ce vom avea șansa să-l ardem. În prezent, tot ce știm este că vrem unul.

Cambridge Audio noul sistem de muzică digitală Minx Xi Streaming este disponibil astăzi.