Becul lanterna folosește acumulatorul încorporat pentru a menține lucrurile luminoase în timpul întreruperilor de alimentare - Emerging Tech - 2019

1.Cum luminezi o camera de la o baterie de 1,5v cu un bec de 220v ! (Mai 2019).

Anonim

Pe măsură ce Hurricane Sandy sa dovedit a fi mulți rezidenți din nord-est în ultimul an, nu este niciodată un lucru rău să vă pregătiți pentru situații de urgență, deoarece nu puteți spune niciodată cât de teribile vor ajunge lucrurile. Poate că puterea va ieși o oră sau poate o săptămână întreagă. În ambele cazuri, este important să stocați pe o mulțime de consumabile ca o lanternă de lucru - dar chiar și atunci, este ușor să uitați să cumpărați suficiente baterii. Norocos pentru cei care nu se așteaptă la neașteptate, acest lanternă de bec de urgență din magazinul Muzeului de Artă Modernă oferă putere chiar dacă ați uitat să cumpărați acele mici plictisitoare ale lui AA.

Becul cu bec este un bec obișnuit cu LED-uri care se rotește în orice priză de lumină din casa dvs. Becul strălucitor, cu căldură redusă, produce o strălucire echivalentă cu o incandescentă de 40 W și durează până la 60 000 de ore. Caracteristica specială a acestui bec nu este doar aspectul eficient din punct de vedere al costurilor, ci și faptul că conține o baterie internă reîncărcabilă care o menține în stare de sucuri doar prin atașarea la priza de lumină. Acest lucru permite becului să dețină un stoc de energie pentru a fi utilizat în caz de întrerupere a alimentării cu energie electrică, oferindu-vă încă trei ore de lumină în mijlocul unei situații de urgență.

Lanterna Bulb, așa cum indică și numele, poate fi detașată și folosită ca o lanternă obișnuită. Dispune de un mâner extensibil, astfel încât să puteți menține bulbul mai confortabil pe măsură ce navigați în timpul nopții. Când alimentarea se repornește, trebuie doar să reintroduceți becul și acesta va reveni la încărcarea suplimentară a bateriei.

Produsul exclusiv de la MoMA este destul de scump, la 45 de dolari, dar oferă o liniște minții celor care se simt mereu inadecvat pregătiți pentru situații de urgență. Încă mai trebuie să vă amintiți să furnizați apă și mâncare, dar cel puțin nu veți lua masa în întuneric.